Tiimiesihenkilö, Oomi, Lahti

Tiimiesihenkilö, Oomi, Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.2.2023

Oletko positiivinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, joka haluaa viedä uransa seuraavalle tasolle? Inspiroidutko ihmisten ohjaamisesta ja sparraamisesta? Tykkäätkö tuloksen tekemisestä? Saatat olla etsimämme tiiminvetäjä.

Etsimme TIIMIESIHENKILÖ Oomi Energialle energiseen myyntitiimiin. Oletko sinä valmentava tiiminvetäjä, joka osaa tukea ja kehittää yksilöitä sekä luotsata heidät huippuonnistumisiin?

Tiiminvetäjänä vastaat omien myyjiesi valmentamisesta, ohjaamisesta ja myyntitiimisi tuloksellisesta menestymisestä. Päivittäinen myyntityö kuuluu työnkuvaasi ja omalla esimerkillä löydät yhdessä myyjiesi kanssa asiakkaille parhaat ratkaisut. Tavoitteet kannustavat sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi tiimisi kanssa. Vastaat myyjiesi kehittymisestä ja kykenet luomaan ilmapiirin, jossa tavoitteisiin pääsemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Tiimisi tulee koostumaan kymmenestä myyntineuvottelijasta.

Olet käytännönläheinen ja sinulla on valmentava lähestymistapa myyntityön johtamiseen. Lisäksi olet energinen, kehittämishaluinen ja sytyt tavoitteellisesta tekemisestä. Sinulta löytyy omaa kokemusta tuloksekkaasta kuluttajamyynnin tekemisestä. Aikaisempi esimieskokemus myynnin vetäjänä luetaan eduksesi. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, uskallusta toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja myynninnälkää!

Oomilla hyvä työilmapiiri on sydämen asia, joten etsimme joukkoomme huumorintajuista ja reilua tyyppiä.

Tarjoamme tehtävän vakavaraisessa, kasvavassa yrityksessä, jossa tehdään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tukenasi on hiotut konseptit ja vahva tuki tiimiltä sekä muilta oomilaisilta.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle saat provisiot tiimin myyntiesi mukaan. Annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin. Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Hyppää mukaan Oomin ja Baronan matkaan!

Laitathan hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Nina Jääskeläinen
Nina Jääskeläinen
Oomi Oy
Oomi Oy

”Oomi on huhtikuussa 2020 toimintansa aloittanut sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja, selkeitä ja hyödyllisiä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Oomi Energian ovat perustaneet: Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Oomin tarjoamaan kuuluvat sähkön myynti, aurinkopaneeliratkaisut sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.”