Tiiminvetäjä huoltoon Käyttöautolle

Tiiminvetäjä huoltoon Käyttöautolle

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Asiakkaamme Seinäjoella etsii huollon tiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen! Tule suomalaiseen vakavaraiseen perheyritykseen Käyttöauto Oy:lle viemään autoalaa eteenpäin ja näkemään sen kehitystä!

Tiiminvetäjän tehtävänä on varmistaa, että oman merkin mekaanikoiden töiden suorittaminen on mahdollisimman sujuvaa ja toimintaympäristö on tehokas. Työilmapiirin, tiedonkulun ja kahdensuuntaisen viestinnän sujuvuus ovat päivittäisen toiminnan keskiössä. Tiiminvetäjänä huolehdit myös, että tarvittavat työkalut, ohjelmistot ja nostimet ovat työpisteillä, sekä työturvallisuus on korkealla tasolla. Tiiminvetäjä valvot, että mekaanikoiden työt varataan ja aikataulutetaan kalenteriin oikein.  Roolissa on pystyttävä varmistamaan tehtävien kohdistuminen asentajille ensisijaisesti kunkin asentajan osaamistason mukaan sekä  asiakaspalvelun toimivuus  vaatimusten mukaisesti.

Edellytämme tiiminvetäjältä teknikko- tai insinöörikoulutusta. Tiiminvetäjänä voit olla kokenut konkari tai alan tuore osaaja, tärkeintä tehtävässä  on erinomaiset  tiimityöskentelytaidot, reipas ja joustava asenne sekä intohimoinen suhtautuminen esimiestyöskentelyä kohtaan. Toivomme tiiminvetäjältä kykyä ja aktiivista otetta kehittää korjaamon toimintaa jossa raportointi, tiedon kerääminen ja jakaminen ovat tärkeässä roolissa.

Merkit joita tiiminvetäjä tulee pyörittämään on Mercedes-Benz, Nissan, Honda ja Citroen.

Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme suuren perheyhtiön tuomat edut
  • Viihtyisän työympäristön
  • Mahdollisuuden tehdä työtä maailman johtavien automerkkien parissa.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaisesti

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Risto Ojanperältä 050 4412139 tai sähköpostitse osoitteesta risto.ojanpera@barona.fi.

Hae alta nopeasti, paikka täytetään heti sopivan löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Käyttöauto Oy
Käyttöauto Oy

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 17 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa.

Tutustu yritykseen