Tiiminvetäjä Jula Kerava

Tiiminvetäjä Jula Kerava

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Oletko kaupan alan osaaja ja omimmillasi ihmisten johtamisessa? Sykkiikö sydämesi uuden mahdollisuuden edessä? Olisitko sinä Julan uusi tiiminvetäjä? Suomessa uusi tavarataloketju Jula avataan Keravalle syksyllä 2023– tule kanssamme huipputiimiin, rakentamaan uutta ja olemaan osa Suomen Julan menestystarinaa!

Haemme Julan uuteen tavarataloon Keravalle kahta vakituista kokoaikaista työntekijää tiiminvetäjäksi tukemaan myymäläpäällikköä ja apulaismyymäläpäällikköä käytännön työssä. Perehdytysjakson jälkeen alkaa myymälän rakentaminen – ja tähän hommaan tarvitaan mukaan jokaisen työntekijän arvokas työpanos. Tavaratalo sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Millainen on Julan tiiminvetäjän työnkuva?

Julan tiiminvetäjän työnkuvaan kuuluu monipuolisesti myyjän tehtäviä kuten asiakaspalvelua, myyntiä, kassatyötä sekä hyllyttämistä. Tiiminvetäjänä tehtävänäsi on varmistaa myymälän arjen sujuvuus, ohjata ja tukea myyjiä käytännön työssä sekä ratkoa mahdollisia ongelmatilanteita. Tiiminvetäjä ohjaa päivittäistä toimintaa myymälässä - ei esihenkilövastuuta. Julan tuotevalikoimaan kuuluu kattava määrä tuotteita, joten tässä työssä pääset myös rakentamaan erilaisia kampanjoita, toteuttamaan tuotteiden esillepanoa ja kartuttamaan omaa tuotetietoisuuttasi.

Tiiminvetäjä kuuluu myymälän johtoryhmään yhdessä myymälä- ja apulaismyymäläpäällikön kanssa ja hänellä on tärkeä rooli työpaikan arjen ja vuorojen sujuvuuden varmistamisessa. Tämä työ sopii sinulle, mikäli olet valmis toimimaan esimerkkinä muille työntekijöille, pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia huomioiden pienemmätkin yksityiskohdat eikä hymysi hyydy kiireen tai paineen keskellä.

Tavaratalo on auki viikon jokaisena päivänä, joten olethan valmis työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Minkälaista työystävää etsimme iloiseen joukkoomme?

Tiiminvetäjäksi Julaan sopii positiivinen, helposti lähestyttävä ja ahkera henkilö, jolla on valmiudet ottaa vetovastuuta tavaratalon arjen sujuvuudesta sekä muiden työntekijöiden tukemisesta. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta kaupanalalta tai tiiminvetäjän tai vastaavan tehtävistä. Kaupan alan koulutus ja/tai mahdollinen tuoteosaaminen Julan tuotevalikoimaan liittyen katsotaan hakijan eduksi. Pystythän myös palvelemaan asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin ruotsin kielellä.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Jula tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan ensimmäistä Suomessa sijaitsevaa yksikköä alusta alkaen ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Saat tueksesi rennon ja luottamuksellisen työporukan, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja loistaa työssään. Meille on tärkeää, että työntekijät nauttivat työstään ja meille kaikki on mahdollista, kun tähtäämme yhdessä korkeammalle.

Tarjoamme sinulle myös:

  • Monipuoliset työtehtävät
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
  • Hyvän henkilökunta-alennuksen, liikuntaedun sekä kattavan työterveyden
  • Loistavan tiimin antamaan tukea ja palautetta työssäsi – Julalla on töissä mahtavia tyyppejä ja vastassasi on kansainvälinen yhteisö.
  • Rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.6.2023. Aloitamme hakemusten läpikäynnin sekä haastattelut jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jula Finland Oy
Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän! Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää niin Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä pian myös Suomesta!