Tiiminvetäjä tapahtumatiimiin, Vaasa, Vaasan Jäähallin Ravintolat Oy

Tiiminvetäjä tapahtumatiimiin, Vaasa, Vaasan Jäähallin Ravintolat Oy

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Tunnetko tyypin, jolle muiden valmentaminen ja motivoiminen parhaaseen mahdolliseen suoritukseen on luontevaa? Tyypin, joka on reilu ja aina valmis auttamaan? Jolle nopeasti muuttuvat pelitilanteet ovat elämän suola? Ja jonka hymy ei hyydy edes alivoimalla pelatessa tai jatkoajan tiukoissa paikoissa? Ai tunnet? Jatka lukemista, sillä me haluamme tämän tyypin vetämään Vaasan timanttisinta tapahtumatiimiä Vaasan Sähkö Areenalle tulevalle kaudelle elokuusta 2022 alkaen!

Etsimme kahta innokasta ja asiakaspalveluhenkistä tiiminvetäjää osaksi Vaasan Sähkö Areenan tapahtumatiimiä! Tapahtumatiimi työskentelee Vaasan Sportin kotipeleissä kaudella 2022-2023 sekä tarvittaessa muissa Areenalla järjestettävissä tapahtumissa.

Tiiminvetäjälle tulee olla aiempaa työkokemusta ravintola-alalta niin, että pystyt tarvittaessa perehdyttämään ja tukemaan kokemattomampia työkavereita. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi ravintola-alan osaajana. Tiiminvetäjän työtehtäviin kuuluu työpisteiden valmistelu ja tulevan vuoron käytännön asioiden suunnittelu sekä usean myyntipisteen toiminnan sujuvuuden varmistaminen. Tiiminvetäjän onkin aina oltava valmiina tuuraamaan siellä, missä lisäkäsiä milloinkin tarvitaan - olethan siis valmis tekemään töitä niin baarissa, tarjoilijana kuin myyntipisteilläkin.

Tiiminvetäjän työaika painottuu iltapäivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroihin, eli työ soveltuu loistavasti opintojen tai toisen työn ohelle.

Työt alkavat tapahtumatiimin kick-off tapahtumalla tiistaina 9.8 klo 17:00 tai myöhemmin sovittavana päivänä. Lisäksi järjestämme kaikille perehdytyksen työhön ja työtehtäviin ennen kauden alkua. Vaasan Sportin harjoituskauden kotiottelut alkavat perjantaina 12.8. Virallisen kauden 2022-2023 ensimmäinen kotipeli on keskiviikkona 14.9. Otteluohjelman ja kotipelit näet täältä (linkki kotisivuille).

Työsopimus solmitaan Baronan ja työntekijän välillä. Palkkaus on matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen huomioiden tiiminvetäjän vastuu sekä työntekijän aiempi työkokemus alalta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo.

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä nyt rakennetaan yhdessä Vaasan Jäähallin Ravintolat Oy:n kanssa Vaasan timanttisin tapahtumatiimi - otetaan yhdessä askel kohti uutta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa