Tiiminvetäjä vakituiseen työsuhteeseen Jula Finland Oy:n uuteen tavarataloon, Raisio.

Tiiminvetäjä vakituiseen työsuhteeseen Jula Finland Oy:n uuteen tavarataloon, Raisio.

Sijainti
Raisio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.10.2022

Oletko kaupan alan osaaja ja omimmillasi ihmisten johtamisessa? Sykkiikö sydämesi uuden mahdollisuuden edessä? Olisitko sinä Julan uusi tiiminvetäjä? Suomessa uusi tavarataloketju Jula avataan Raisioon keväällä 2023– tule kanssamme huipputiimiin, rakentamaan uutta ja olemaan osa Suomen Julan menestystarinaa!

Etsimme kahta vastuuntuntoista ja joustavaa tiiminvetäjää varmistamaan myymälän arjen ja tiimityöskentelyn sujuvuus. Työt alkavat tammikuussa 2023 kattavalla perehdytyksellä, jonka aikana pääset vierailemaan Julan yksiköihin Ruotsissa.

Haemme Julan uuteen tavarataloon Raisioon kahta vakituista kokoaikaista työntekijää tiiminvetäjäksi tukemaan myymäläpäällikköä ja apulaismyymäläpäällikköä käytännön työssä. Perehdytysjakson jälkeen alkaa myymälän rakentaminen – ja tähän hommaan tarvitaan mukaan jokaisen työntekijän arvokas työpanos. Tavaratalo sijaitsee Raisiossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Millainen on Julan tiiminvetäjän työnkuva?

Julan tiiminvetäjän työnkuvaan kuuluu monipuolisesti myyjän tehtäviä kuten asiakaspalvelua, myyntiä, kassatyötä sekä hyllyttämistä. Tiiminvetäjänä tehtävänäsi on varmistaa myymälän arjen sujuvuus, ohjata ja tukea myyjiä käytännön työssä sekä ratkoa mahdollisia ongelmatilanteita. Julan tuotevalikoimaan kuuluu kattava määrä tuotteita, joten tässä työssä pääset myös rakentamaan erilaisia kampanjoita, toteuttamaan tuotteiden esillepanoa ja kartuttamaan omaa tuotetietoisuuttasi.

Tiiminvetäjä kuuluu myymälän johtoryhmään yhdessä myymälä- ja apulaismyymäläpäällikön kanssa ja hänellä on tärkeä rooli työpaikan arjen ja vuorojen sujuvuuden varmistamisessa. Tämä työ sopii sinulle, mikäli olet valmis toimimaan esimerkkinä muille työntekijöille, pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia huomioiden pienemmätkin yksityiskohdat eikä hymysi hyydy kiireen tai paineen keskellä.

Tavaratalo on auki viikon jokaisena päivänä, joten olethan valmis työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Minkälaista työystävää etsimme iloiseen joukkoomme?

Tiiminvetäjäksi Julaan sopii positiivinen, helposti lähestyttävä ja ahkera henkilö, jolla on valmiudet ottaa vetovastuuta tavaratalon arjen sujuvuudesta sekä muiden työntekijöiden tukemisesta. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta kaupanalalta tai tiiminvetäjän tai vastaavan tehtävistä. Kaupan alan koulutus ja/tai mahdollinen tuoteosaaminen Julan tuotevalikoimaan liittyen katsotaan hakijan eduksi. Pystythän palvelemaan asiakkaita suomen kielellä lisäksi myös ruotsin ja englannin kielellä.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Jula tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan uutta tavarataloketjua Suomessa, alusta alkaen ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Saat tueksesi rennon ja luottamuksellisen työporukan, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja loistaa työssään. Meille on tärkeää, että työntekijät nauttivat työstään ja meille kaikki on mahdollista, kun tähtäämme yhdessä korkeammalle.

Tarjoamme sinulle myös:

• Monipuoliset työtehtävät

• Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

• Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

• Hyvän henkilökunta-alennuksen, liikuntaedun sekä kattavan työterveyden

• Loistavan tiimin antamaan tukea ja palautetta työssäsi – Julalla on töissä mahtavia tyyppejä tulet osaksi kansainvälistä yhteisöä.

• Rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.10.2022. Aloitamme hakemusten läpikäynnin sekä haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-16 Baronan rekrytointikonsultti Eeva Virtanen puhelimitse numerosta +35844 460 2082 tai sähköpostitse eeva.virtanen@barona.fi tai Miia Koivisto puhelimitse numerosta +358 50 517 2697 tai sähköpostitse miia.koivisto@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Miia Koivisto
Miia Koivisto
Lisätietoja arkisin klo 9-15. +358 517 2697
Jula Finland Oy
Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän! Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää niin Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä pian myös Suomesta!