Tiiminvetäjä varastolle

Tiiminvetäjä varastolle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.12.2022

Onko sinulla jo jonkin verran varastokokemusta, mutta kaipaat seuraavaa askelta urallasi? Haluaisitko päästä johtamaan ihmisiä omalla esimerkilläsi ja kannustamaan heitä saavuttamaan oman potentiaalinsa?

Etsimme ulkoistuskohteeseemme Wihuri Metro-tukkuun Vantaan Viinikkalaan tiiminvetäjää 2-vuorotyöhön. Työvuorot sijoittuvat klo 06-22 välille ja työ sisältää myös viikonloppuvuoroja. Tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti keräilytoimintojen tiiminvetäjänä. Työnkuvaan kuuluu vahvasti työn ohjaaminen, operatiivisen toiminnan sujuvuudesta huolehtiminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen, tehokkuuden ylläpito ja raportointi. Tehtävässä toimitaan työnjohtajan ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistutaan normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan.

Aloitus työssä on loppuvuoden aikana ja tarjolla oleva työsuhde on vakituinen. Meillä Baronalla panostetaan vahvasti varastojemme esihenkilöiden ammattitaidon kehittämiseen ja viihtyvyyteen. Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan työntekijöillemme nousujohteisia työuria, vastuiden ja työnkuvien kehittyessä työntekijän mielenkiinnon ja näyttöjen mukaan.

Tiiminvetäjän tehtävässä tulet tarvitsemaan hyvää sosiaalista pelisilmää ja hyviä kommunikointitaitoja. Toivomme myös, että varaston eri toiminnot ovat sinulle tuttuja ja et kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Meille on tärkeää, että olet valmis johdattamaan tiimisi huippusuorituksiin omaa esimerkkiä näyttäen. Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen sekä kohtuulliset tietotekniset taidot ovat lisäksi tarpeen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen esihenkilötehtävistä, mutta välttämätöntä tämä ei kuitenkaan ole.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi ja olet halukas hyppäämään esihenkilötehtävien maailmaan logistiikan alalla, tässä on sinulle huippupaikka! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana, jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Wihuri Metro-tukku
Wihuri Metro-tukku

Wihuri Metro-tukku on 120-vuotias perheyritys, jonka strategian keskiössä ovat menestyminen yhdessä asiakkaiden kanssa, rohkeus sekä intohimo ruokaan. Asiakaspalvelu, erilaisten asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja hyvän palvelukokemuksen luominen ovat meille tärkeitä. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja metrotukku.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme, joka sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, on tärkeä lenkki tässä asiakaspalveluketjussa. Kehitämme valikoimaamme, palvelujamme ja toimintatapojamme vastaamaan kuluttajien muuttuviin tapoihin nauttia hyvää ruokaa. Tutustu Wihuri Metro-tukkuun lisää osoitteessa metrotukku.fi.