Tilaustarjoilija Palaceen

Tilaustarjoilija Palaceen

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle tarjoilun huippuosaaja, tai intohimoinen nouseva tähti. Etsimme Ravintola Palacen huippujen joukkoon tilaustarjoilijaa.

Palace on ollut suomalaisen gastronomian edelläkävijä jo vuodesta 1952, ja saavutti ensimmäisenä suomalaisena ravintolana Michelin-tähden vuonna 1987. Palace sijaitsee Helsingin Etelärannassa, ja sieltä avautuu upeat näkymät kaupungin ja meren ylle.

Etsimme nyt vahvistusta Palacen yksityisten ruokailu- ja kokoustilojen tarjoiluhenkilökuntaan. Sinulta toivomme, että olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen, joka haluaa oppia lisää! Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelet heitä upeassa Palacen miljöössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Työvuorosi voi koostua mm. hääjuhlista, syntymäpäivistä, illallisista tai erilaisista yritysjuhlista.

Etsimme henkilöitä, jotka voivat työskennellä osa-aikaisesti. Töitä on tarjolla n. 60 h/ 3vko tai vaihtoehtoisesti tuntityöläisenä, jolloin sinulla on mahdollisuus täyttää kalenteria oman käytettävyytesi mukaisesti.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa