Tilaustarjoilijoita 4Cateringille, Tampere

Tilaustarjoilijoita 4Cateringille, Tampere

Sijainti
Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Valkeakoski, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
7.2.2023

Hei ravintola-alan tekijä! Miltä kuulostaisi työskennellä erilaisten asiakastilaisuuksien parissa? Nyt etsimme TILAUSTARJOILIJOITA työskentelemään asiakasyritykseemme Pirkanmaan alueelle!

Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä osaksi työskentelemään tilaustarjoilijana erilaisten tilaisuuksien parissa. Tilaisuuksia on laidasta laitaan, erilaisista perhejuhlista yritystilaisuuksiin.

Työ on keikkatyötä ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa perjantaille ja lauantaille. Työt alkavat 3.6.2023 ja kestävät elokuun loppuun asti.

Toivomme sinulta:

  • Sulaudut helposti erilaisiin tilaisuuksiin ja teet työsi ammattimaisella ylpeydellä
  • Kokemusta asiakaspalvelutöistä
  • Tarjoilukokemusta
  • Suomenkielen taitoa
  • Ajokortti katsotaan eduksi
  • Hygieniapassia
  • Ennen kaikkea - Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Täytä hakemus pikaisesti, kutsumme haastatteluun jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ronja Forsman
Ronja Forsman
Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kauttaronja.forsman@barona.fi
4Catering Oy

Ruoka on onnistuneiden juhlien ehkä yksi suurin ainesosa, josta puhutaan vielä kauan juhlien jälkeenkin. Meidän kanssamme teet tapahtumiesi suunnittelusta helppoa — voit valita valmiiden menujen joukosta sopivan tai voimme suunnitella sellaisen yhdessä. Voit keskittyä juhlimiseen ja työkaverien kanssa seurusteluun sillä me toteutamme tarjoilut ammattitaidolla