Tiskaaja Pirkkalaan

Tiskaaja Pirkkalaan

Sijainti
Pirkkala, Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
30.5.2023

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän? Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään

Etsimme keikkaluontoisesti motivoitunutta

TISKAAJAA

varuskuntaravintola Sääkseen, Pirkkalaan.

Tiskaajan työtehtäviin kuuluu astiahuoltoa ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä. Työaikasi sijoittuu klo 6:30-18:30 välille maanantaista sunnuntaihin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Etuna on tehtävään soveltuvaa kokemusta keittiössä työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa.

Eikä hätää, vaikka et olisikaan vielä ammattilainen! Trainee-ohjelmassamme voit kouluttautua ravintola-alan ammattilaiseksi myös työn ohessa. Tutkinnon jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka ravintolassamme. Lue lisää: https://leijonacatering.fi/trainee/.

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulle maksettava palkka sisältää vähintään Mara TES:in mukaisen tuntipalkan, tes:n mukaiset lisät sekä mahdolliset osaamislisät.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Hae paikkaa 30.5.2023 mennessä hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy
Leijona Catering Oy

Leijona Catering Oy on ruokapalveluihin erikoistunut yritys, jonka kaikki osakkeet omistaa Suomen valtio. Leijona Catering Oy:n liiketoiminta koostuu Puolustusvoimien strategisesta kumppanuudesta, Rikosseuraamuslaitoksen ruokahuollosta sekä muiden turvallisuuskriittisten asiakkaiden ja valtionhallinnon kohteiden ravintolatoiminnasta. Yhtiö toimi vuoden 2019 lopussa lähes kuudessakymmenessä toimipisteessä ympäri Suomen, ja yhtiön palveluksessa työskenteli noin 490 catering-alan erikoisosaajaa. Yhtiö valmistaa asiakkailleen päivittäin yli 70 000 ateriaa