Tiskari keikkatyöhön Ouluun

Tiskari keikkatyöhön Ouluun

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.12.2023

Haemme keikkatyöntekijöitä työskentelemään tiskarina erilaisten ravintoloiden keittiöissä Oulussa. Voit tehdä satunnaista keikkaa tai työskennellä vakituisemmin. Me tarjoamme työvuorot ja sinä päätät niiden määrän!

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Oulussa, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Toivomme joustavaan asennetta työskentelyyn sekä halua työskennellä vaihtelevissa työympäristöissä. Tiskarina vastaat työpäiväsi aikana astiahuollosta. Pidät huolta, että puhtaita asioita riittää ruoan valmistukseen sekä tarjoilemiseen.

Eduksi luettavat asiat:

• hygieniapassi

• Aiempi kokemus ravintola alalta

• Sujuvaa Suomen kieli

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän työhön, liity Baronan joukkoon ja hae paikkaa jo tänään!Lisää hakemukseesi myös mahdolliset työ- ja opintotodistuksesi.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa