Tiskari Tampereelle

Tiskari Tampereelle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Ensimmäinen askel ravintolamaailmaan alkaa tästä!

Etsimme Baronalle reippaita tiskareita työskentelemään asiakasyrityksemme Pirkanmaan Voimian kohteissa. Vuoroja on arkiaamuisin ja -päivisin kouluilla, päiväkodeilla sekä muiden laitosten keittiöillä. Tiskarin tehtävänä on huolehtia, että puhtaita astioita riittää sekä ruokailijoille että ruuan valmistamiseen. Tiskari vastaa työpäivän aikana astiahuollosta sekä myös puhtaanapidosta.

Etsimämme työntekijä tekee työtä ahkeralla otteella ja viihtyy hektisessä keittiötyössä. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, me kyllä koulutamme tehtävään. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskentelyä varten vaaditaan rikostaustaotteen näyttämistä.

Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista. Voit valita itsellesi sopivat työvuorot joustavasti sähköisen järjestelmän kautta. Pääset tutustumaan moniin erilaisiin kohteisiin! Mahdollisuus on myös määräaikaiseen työsuhteeseen.

Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään oheisen linkin kautta. Lataa hakemukseesi mukaan työ- ja opintotodistuksesi sekä hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa