Toimistoassistentti Baronan aulaan

Toimistoassistentti Baronan aulaan

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Kiinnostaako sinua työskentely toimistotehtävissä monipuolisessa ympäristössä henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Pysyykö sinulla hymy huulilla ja sykkiikö sydämesi asiakaspalvelutehtäviin? Etsimme juuri sinua Baronalle!

Tikkurilan kauppakeskus Dixin Office centerin aulassa vierailee Barona Rakennuksen ja Barona Teollisuuden yhtiöiden asiakkaita, työntekijöitä- ja työnhakijoita sekä muiden yritysten työntekijöitä ja vieraita. Toimistoassistentin tehtävänä on toivottaa vieraat tervetulleeksi jo pelkällä positiivisella olemuksellaan ja palvella heitä.

Etsimme uudistuvaan aulapalvelutiimiimme vahvistusta! Etsimme kahta kokoaikaista työntekijää aulapalvelutiimiimme. Työt alkavat helmikuun lopussa ja tehtävä on vakituinen.

Toimistoassistentin työaika sijoittuu arkisin kello 7.30-16.30 välille ja työtä tehdään toimistollamme Vantaan Tikkurilan Dixi-kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksin luona.

Mitä on työ toimistoassistenttina:

Työhösi sisältyy mm. kulunvalvontaa, erinäisiä neuvonta- ja opastustehtäviä, asiakaskahvituksien järjestämistä, posteihin ja postituksiin liittyviä tehtäviä, pienhankintoja sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Toimistoassistentti ilmoittaa vieraiden saapumisesta sekä huolehtii siitä, että aulaympäristö ja toimitilat ovat siistit ja viihtyisät. Lisäksi työnkuvaan kuuluu työnantajayrityksen Barona Rakennus Oy:n avustavia tehtäviä henkilöstöhallinnon parissa sekä rakennusalan työntekijöidemme varustamista.

Odotamme hakijalta:

Olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät monipuolisista työtehtävistä etkä hätkähdä myöskään rutiinitehtäviä. Arvostamme energistä, itsenäistä ja joustavaa otetta työhön ja pystyt palvelemaan aulan asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen toimistoon tai aulapalveluun liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön sekä monia mieluisia kohtaamisia toimistoassistentin tehtävissä. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta, kulttuuri- ja lounasedun.

Lisätietoja:

Mikäli työtehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta palkkatoiveineen viimeistään 12.2.2023 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn samantien.

Mikäli haluat tiedustella työtehtävästä tai rekrytointiprosessista enemmän, voit olla yhteydessä HR Business Partner Veera Tervoon arkisin klo 13-15 välillä p. 050 5650 345 tai sähköpostilla veera.tervo@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa