Toimistoassistentti

Toimistoassistentti

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
20.5.2022

Oletko oma-aloitteinen ja täsmällinen asioiden järjestelijä, jolta hoituu toimiston juoksevat tehtävät? Haluaisitko työskennellä monipuolisten it-osaajien ympärillä tukien heitä arjessa? Vastasitko kyllä? Hienoa, saattaisit olla etsimämme toimistoassistentti Tampereen toimistollemme!

Toimistoassistentin tehtävässä hoidat toimiston päivittäisiä asioita ja saat tehdä töitä koko henkilöstön kanssa. Vastuullesi kuuluu asiakas- ja henkilöstötapahtumien järjestämistä (tilavaraukset, tarjoilut jne.), isommat matkajärjestelyjä ja toimiston juoksevia asioita yhdessä tiimin kanssa. Olet läsnä toimistolla 4–5 päivää viikossa ja huolehdit esim. siivoojien, huoltohenkilöiden ja postihenkilöiden kulusta liikkumisesta tiloissamme. Otat vastuun siitä, että toimistolta löytyy kaikki tarvittava ja tarpeen tullen huolehdit ostoksista ja esimerkiksi uusien työvälineiden tilauksista.

Olet aikaansaava, aktiivinen ja pidät koordinoinnista. Sosiaalinen ja rento otteesi työhön näkyy muillekin ja tuot hyvää fiilistä ympärillesi. Kiperät tilanteet eivät myöskään hätkäytä, vaan tartut rohkeasti ongelmaan ja alat ratkaisemaan sitä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

 • Kiinnostusta it-alaan
 • Hyvät it-taidot
 • Asiakaspalveluhenkinen asenne ja taidot kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, plussapisteitä ropisee! Työntekijänä olet kehityshaluinen ja haluatkin näyttää, mihin kaikkeen pystyt. Työssä toivotaan halua olla toimistolla, sillä työtehtävät vaativat lähes päivittäistä läsnäoloa Tampereen toimipisteellä.

Miksi Cinia?

 • Kuuntelemme sinua ja toiveitasi – Työntekijöiden hyvinvointi ja motivoivat tehtävät ovat edellytys laadukkaaseen tulokseen
 • AAA – Ammatillinen, auttava ja arvostava kulttuuri
 • Helpotamme arkeasi – Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä joustamme tarvittaessa näiden yhteen sovittamiseksi
 • Haluamme sinun kehittyvän – Satsaamme osaamisen kehittämiseen tukemalla ja kehittämällä jatkuvasti kouluttautumista

Tule mukaan luomaan Cinian tarinaa!

Haluamme sinut juuri omana itsenäsi vahvistamaan ammattitaitoista joukkoamme! Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteista ja osaamisistasi sekä tulevaisuuden haaveista työuralla. Meillä saat työstäsi hyvän korvauksen ja voit nauttia hyvästä seurasta työn ohella.

Työkulttuurissamme on tärkeää:

 • Työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen
 • Jaksaminen ja yhteen hiileen puhaltaminen
 • Osaamisen kehittämisen mahdollisuudet
 • Modernit työvälineet ja tilat

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! Jätä yhteystietosi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 20.5 mennessä! Toimithan nopeasti, sillä luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhde solmitaan aluksi 6 kk määräaikaisena työsuhteena Baronan kanssa. Jatkossa vakituisen työsuhteen mahdollisuus. Baronan työntekijänä käytössäsi ovat Baronan monipuoliset työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveyshuolto ja monipuoliset ostoedut, erilaiset maksuttomat tapahtumat ja koulutukset sekä työelämään ja työnhakuun liittyvä konsultointi.

Lisätietoja tehtävästä ja prosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Lamminen. Sannan tavoitat puhelimitse numerosta +358 50 340 9104 tai sähköpostitse sanna.lamminen@barona.fi. Huomioithan, että emme tietoturvasyistä käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Cinia Oy
Cinia Oy

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.