Toimistoavustaja palkkahallintoon

Toimistoavustaja palkkahallintoon

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.2.2023

Etsimme reipasta ja positiivisella asenteella varustettua toimistoavustajaa Teollisuus -liiketoiminnan palkanlaskentatiimiin.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä perehtymään palkanlaskennan avustaviin tehtäviin Baronalla. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuntikorttien täyttö, vakuutusilmoitukset ja postin käsittely. Tarkempi työnkuva muotoutuu kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja ammattitaitoisessa palkanlaskennan tiimissä!

Työtehtävät vaativat tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa. Toimistopäivinä työpisteesi tulee olemaan Vantaan toimistollamme kauppakeskus DIXIn kyljessä. Arvostamme englannin kielen taitoa ja O365 ohjelmistojen osaamista (erityisesti Excel ja Outlook).

Työt alkavat joustavasti, viimeistään toukokuun aikana. Tehtävä on osa-aikainen 25-37,5 h/vko ja tehtävässä on mahdollisuus joustaviin työaikoihin. Noudatamme Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kumlander ari.kumlander@barona.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, joten lähetämme sinulle kutsun vastaamaan kysymyksiin sähköpostilla.. Käythän tarkistamassa sähköpostisi säännöllisesti, kiitos.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Teollisuus Oy
Barona Teollisuus Oy

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.