Trukkikuski Mäntsälään

Trukkikuski Mäntsälään

Sijainti
Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.7.2022

Oletko ammattitaitoinen trukkikuski, joka etsii uusia haasteita? Meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla Mäntsälästä!

Etsimme työntömastotrukinkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Maskun logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa hyllytys, keräilypaikkojen täyttäminen ja mahdollisesti erilaiset keräilytehtävät työntömastotrukkia hyödyntäen. Töitä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa, klo 06–14 ja 14-22 välillä, pääasiassa arkisin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työntömastotrukista ja yleisesti varastotehtävistä. Työssä pärjää reippaan asenteen omaava, normaalilla fyysisellä kunnolla varustettu henkilö. Motivaatio ja valmius liikkuvaan sekä aktiiviseen työhön on myös olennainen osa työtä.

Mikäli haluat päästä työskentelemään yhdessä Suomen suurimmassa kalustetalossa, niin jätä hakemuksesi meille pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää miettimään hakemuksen lähettämistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Maskun Kalustetalo Oy
Maskun Kalustetalo Oy

”Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Masku-myymälöitä on Suomessa ja Virossa yhteensä 50 sekä verkkokaupat molemmissa maissa. Yhtiöllä on lisäksi kuuden myymälän Finnlandia-huonekaluketju sekä uusi logistiikkakeskus. Yhtiö työllistää lähes 350 henkilöä. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina menestyksekkään kehitys- ja uudistumisprosessin, jonka seurauksena yhtiön strategia ja toimintakonsepti ovat tuloksekkaasti uudistuneet.”