Tukkumyyjä, suurkeittiö- ja ravintola

Tukkumyyjä, suurkeittiö- ja ravintola

Sijainti
Pori
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2024

Oletko palveluhenkinen ja tuloksellinen persoona? Oletko jo kartuttanut kokemusta myynnistä sekä laadukkaasta asiakastyöstä? Mikäli tunnistat itsesi, jatkathan lukemista!

Haemme Palvelutukku Immonen Oy:lle Tukkumyyjää. Tehtävässäsi Tukkumyyjänä vastaat myynnistä suurkeittiön ja ravintola-alan asiakkaille. Lisäksi tehtävääsi sisältyy kokonaisvaltaista asiakassuhteiden hallintaa. Roolisi asiakastyössä on merkittävä, sillä asiakastyö koostuu olemassa olevien asiakasuhteiden ylläpidosta, asiakashankinnasta, sopimuksien laatimisesta sekä hinnoittelusta ja asiakastapaamisista.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin toimistoaikana. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Tehtävän toivottu aloitus on kesä-heinäkuun aikana, mutta aloitusta pohditaan vielä valitun henkilön kanssa sopimuksen mukaan.

Palvelutukku Immonen täyden palvelun talo, jonka toimintoihin kuuluvat myynti, hankinta, hallinto sekä kuljetus ja varasto. Perheyrityksen arvot näkyvät kulttuurissa vahvasti.

Jotta voit onnistua tehtävässä menestyksekkäästi, toivomme sinulta:

  • Aloitekykyä sekä aktiivista työotetta
  • Rauhallisuutta sekä nöyryyttä kohdata haastavatkin tilanteet
  • Kokemusta ravintoloista, suurkeittiöistä tai tukkukaupasta
  • Kokemusta sekä puhelimitse, että kasvotusten tehdystä myyntityöstä
  • Kokemusta asiakassuhteiden ylläpidosta
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa
  • Eduksi katsomme kaupallisen- tai elintarvikealan koulutuksen, mutta kokemus ja osaaminen ovat kuitenkin ratkaisevassa asemassa

Työtä tehdään pääasiallisesti toimistolla ja työkalunasi käytätkin paljon tietokonetta sekä puhelinta, jotka sinulle tarjoaa työnantaja. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia sekä autoa, jotta pystyt joustavasti ja tarpeen mukaan tapaamaan asiakaskuntaa.

Palvelutukku Immosella saat avoimen ja turvallisen pohjan kehittää itseäsi ja osaamistasi entisestään monipuolisessa tehtäväkentässä. Käyttöösi saat myös työterveyshuollon Terveystalossa sekä laajan terveysvakuutuksen, joka kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat.

Mikäli tehtävänkuvaus resonoi juuri sinua, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera 29.5 mennessä. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna. Seurailethan siis sähköpostiasi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan Palvelutukku Immosen kanssa.

Huomioithan, että käsittelemme vain hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Nina Jääskeläinen
Nina Jääskeläinen
Palvelutukku Immonen Oy

Palvelemme monipuolisesti vähittäiskauppaa, HoReCa-, suurkeittiö- ja kuntapuolta. Olemme vikkelä välittäjä, joka toimittaa tuotteet nopeasti ja varmasti 12/24h tilaus-toimitusrytmissä. Suorien ulkomaantoimitusten lisäksi suosimme paikallisia viljelijöitä. Näin tuoreus on aina huipussaan! Osaava myyntihenkilöstömme tarjoaa henkilökohtaista palvelua, ja kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa ruokalistoja, kampanjoita ja toimintamalleja. Yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme toimittamaan lähestulkoon kaiken, mitä asiakkaamme tarvitsevat liiketoiminnassaan. Porin seudun suurkeittiöt ja grillit ovat tunteneet Palvelutukku Immosen edeltäjineen jo vuosikymmeniä. Matti Immonen toimi edustajana Pom-Fritissä ja perusti oman yrityksensä vuonna 1982. Kaikki alkoi silloin perunatuotteiden myynnistä. Nykyiset omistajat ovat Matin poikia, joista Antti on toiminut yrityksessä vuodesta 1984 ja Anssi vuodesta 1996. Yritys työllistää yhteensä yli 30 henkilöä myynnissä, kuljetuksessa ja varastossa. Asiakkaitamme ovat suurtalouskeittiöketjut, ravintolat, grillit, vähittäiskaupat, kaupunki- ja kuntasektori, lounasravintolat, pitopalvelut ja leipomot Porin talousalueella, Uudessakaupungissa, Raumalla, Huittisissa, Kankaanpäässä ja Merikarvialla.