Tuotannon työnjohtaja

Tuotannon työnjohtaja

Sijainti
Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Vaasan Oy, pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Oletko valmis hyppäämään menestyvän, kansainvälisen leipomoyhtiön kelkkaan, jossa leivotaan kuluttajien rakastamia leipiä? Jaatko intohimon leipään ja leivontaan ja haluat kehittää toimintaa vastuullisesti? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, jatka lukemista.

Etsimme asiakkaallemme leipomoyhtiö Vaasaniin Vantaan leipomoon tuotannon työnjohtajaa. Työ vuorotyötä ja vakituinen.

Työskentelet nykyaikaisessa, pitkälle automatisoidussa tuotantolaitoksessa. Tavoitteenasi on saavuttaa korkea tuotelaatu, tuotantotehokkuus sekä alhainen hävikkitaso yhdessä tiimisi kanssa.

Työnjohtajana vastaat tiimisi tavoitteellisesta toiminnasta ja hyvinvoinnista sekä huolehdit tuotelaadusta ja työ- ja tuoteturvallisuudesta. Esihenkilönä olet jatkuvasti organisaation pulssilla, tuot esille työn merkityksellisyyttä ja luot positiivista yhdessä tekemisen meininkiä. Olet myös mukana kehittämässä tuotantotoimintaa ja koet jatkuvan parantamisen toimintamallin omaksesi.

Tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tutkinto tai vastaava työkokemus tuotantoympäristöstä/elintarviketeollisuudesta antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle. Aiempi kokemus esihenkilötyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön.

Odotamme, että ymmärrät prosessiteollisuuden toimintaperiaatteet, mutta työssäsi johdat ennen kaikkea ihmisiä. On tärkeää, että ymmärrät olevasi palveluammatissa: kun autat työntekijöitä pääsemään hyviin suorituksiin, koko organisaatio menestyy.

Joukkoon avoimeen ja iloiseen kaivataan tekijää, joka

  • on helposti lähestyttävä, ystävällinen ja yhteistyökykyinen
  • pystyy reagoimaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja hahmottamaan kokonaisuuksia
  • on kehityshenkinen, joustava ja avoin muutokselle
  • osaa kuunnella ja luoda luottamuksen ilmapiiriä myös haastavissa tilanteissa
  • on rohkea työssään ja tarttuu aktiivisesti haasteisiin

Lisäksi sinulla on

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
  • vahva tietotekninen osaaminen

Miksi kannattaa hakea juuri Vaasanille?

Vaasan Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kilpailukykyisellä palkalla. Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeen kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä. Arvot ovat avoimuus, dynaamisuus ja kokonaisvaltainen näkökulma jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaa. Tehdään töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen.

Vaasanilla leivotaan leivän lisäksi upeita uria. Se tarkoittaa sitä, että tarjotaan sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja. Vaasanin omistajan Lantmännen Unibaken kautta ovat osa Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat Vaasanille sydämen asioita.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Haemmeko me juuri sinua? Täytäthän työhakemuksen mahdollisimman pian ansioluettelon kera.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Vaasan Oy
Vaasan Oy

VAASAN: Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 500 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä neljässä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme Suomessa ja Baltiassa vuonna 2021 oli 194,8 miljoonaa euroa. www.vaasan.fi VAASAN KUULUU LANTMÄNNEN UNIBAKEEN: Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka kuuluu Lantmännen-konserniin. Valmistamme laadukkaita leipomotuotteita sekä food service- että vähittäiskaupan asiakkaille, palvellen kuluttajia ympäri maailman. Tavoitteemme on tehdä leipä- ja leivonnaistuotteista asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa maukkaiden ja laadukkaiden tuotteidemme sekä innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Toimintatapamme ovat vastuullisia ja noudatamme ruokaturvallisuuden standardeja. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on yli 30 leipomoa eri puolilla maailmaa. Tuotteitamme myydään yli 60 maassa. Tuotevalikoimamme koostuu niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille suunnatuista tunnetuista tuotemerkeistä kuten Vaasan, Vaasan Kotiuunin, Schulstad Bakery Solutions, Schulstad Bonjour, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,2 miljardia euroa ja työntekijöitä on yli 6 000 yli 20 maassa. Appetite for more? Lue lisää osoitteessa www.lantmannen-unibake.com

Tutustu yritykseen