Tuotannon työntekijöitä Kaarinaan

Tuotannon työntekijöitä Kaarinaan

Sijainti
Kaarina, Turku, Raisio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Oletko tarkkaavainen ja yksityiskohtiin tarttuva työnhakija? Kiinnostaako vaativa tuotannollinen työ perinteikkäässä kotimaisessa yrityksessä? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme tuotannon työntekijää Helkama Bican Kaarinan tehtaalle. Työ on kolmivuorotyötä (ma -pe). Työ koostuu linjojen ylös- ja alasajoista, hoito- ja valvontatehtävistä sekä tuotevaihdoista. Osallistut myös osaltasi tuotannon raportointiin. Tehtävänkuva voi vaihdella työpisteittäin, joten sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi.

Aikaisempi kokemus teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta hakijalta ei edellytetä aiempaa alan kokemusta. Tärkeintä on oikea asenne ja hyvä työmotivaatio, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään huolellisesti. Perehdytysjakson jälkeen työ on hyvin itsenäistä, joten toivomme sinulta huolellista ja vastuullista työotetta. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa. Työtä tehdään pääosin seisten, joten omaathan perustason fyysisen kunnon.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Helkama Bica tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia teollisuustyötä hyvähenkisessä työporukassa. Palkka on vähintään teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi oikea henkilö täydentämään Helkama Bican huipputiimiä, jätä hakemuksesi pikimmiten Baronan verkkosivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Anu Marttila; anu.marttila@barona.fi tai gsm 050 435 8625.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Helkama Bica OY
Helkama Bica OY

Helkama Bica Oy on erikoistunut laiva-, telecom- ja teollisuuskaapelien tuotekehitykseen, valmistamiseen ja myyntiin, ja vankkaa kaapeliosaamista on kertynyt jo yli 50 vuoden ajalta. Yhtiöllä on Suomessa kaksi tehdasta, toinen Hangossa ja toinen Kaarinassa sekä tytäryhtiö Shanghaissa Kiinassa. Suomessa Helkama Bica työllistää 185 henkilöä. Useat kansainväliset suuryritykset tuntevat Helkaman luotettavana yhteistyökumppanina ja yrityksellä onkin vientiä yli 60:een maahan vuosittain. Helkama nimenä tarkoittaa laatua, joustavuutta ja loistavaa asiakaspalvelua.