Tuotannonsuunnittelija/ hankinta

Tuotannonsuunnittelija/ hankinta

Sijainti
Lohja, Espoo, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2023

Haetko monipuolista ja innostavaa uutta työtä. Meillä olisi sinulle tehtävä missä voit yhdistää tuotannon ja hankinnan osaamisen.

Etsimme Asiakkaallemme Tuotannonsuunnittelijaa, joka ymmärtää myös hankinnan merkityksen kokonaisuudessa. Työskentelet läheisesti tuotannon, logistiikan ja Bonnen alihankintakumppaniverkoston kanssa.

Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä-, marja- ja juurestuotteiden valmistaja. Toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla. Nykyinen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, smoothieita, välipalajuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä, hedelmä- ja marjasoseita, sekä lähdevesiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on vahvaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta ja omaat kokemusta myös hankinnan eri tehtävistä. Sinulla on hyvät analyyttiset ja sosiaaliset taidot ja ongelmanratkaisukyky sekä hyvä kyky erottaa tärkeät yksityiskohdat monimutkaisissa yhteyksissä, kun koordinoit eri markkinoiden välillä.

Tulet vastaamaan työssäsi tuotannon toteutumisesta yhteistyössä muiden osastojen kanssa huolehtimalla raaka-aineiden ja materiaalien riittävyydestä ja yhtiön toimitusvarmuudesta asiakaskunnalleen. Tuotannonsuunnittelijana ja hankintavastaavana olet vastuussa mm. tuotannonsuunnittelusta, raaka-aineiden hankinnasta, tässä tapauksessa mehu-, sose-, sokeri-, aromi- ja proteiiniraaka-aineista sekä pakkausmateriaaleista niin kotimaasta kun ulkomailta, jotka raaka-aineet jalostetaan tuotannossamme edelleen mm. korkealuokkaisiksi Bonne tuotteiksi.

Tässä asiantuntija roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja pyrit systemaattisesti varmistamaan tuotteiden sisään virtauksen, missä logistiikka on tärkeä osa työtä.

Työskentelet sekä nykyisten että uusien toimittajiemme kanssa sekä tiiviissä yhteistyössä logistiikkatoimittajiemme kanssa.

Onnistuaksesi roolissa, näemme, että sinulla on:

 • usean vuoden kokemus raaka-aineiden hankinnasta, myynnistä tai toimitusketjusta
 • kokemusta tuotannonsuunnittelusta ja sen toteuttamisen logiikasta
 • soveltuva koulutus tai vastaava käytännön kokemus
 • eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta elintarvike- tai juomateollisuudesta
 • puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • olet oma-aloitteinen huolehtimaan työmenetelmien ja rutiinien noudattamisesta sekä kehittämään oma-aloitteisesti uusia rutiineja siellä, missä niitä ei ole

Tehtävä sisältää myös seuraavia vastuualueita:

 • kotiinkutsut materiaalien ja raaka-aineiden osalta
 • laatu- ja hygienia-asiat
 • kirjausten oikeellisuus tavaran vastaanotossa ja varastoissa
 • varastotasojen seuraaminen SAP-järjestelmästä ja riittävien varastotasoja ylläpito
 • toimittajareklamaatiot
 • inventaariot

Haluatko rikastuttaa Suomen juomamarkkinoita uusilla makuelämyksillä terveellisesti?Hae paikkaa viimeistään 1.12.2023 mennessä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Bonne Juomat Oy
Bonne Juomat Oy

BONNE – ARCTIC HAPPY JUICERY Bonne on pieni lohjalainen yritys, joka valmistaa kasviperäisiä tuotteita luonnon raaka-aineista. Pyrimme valmistamaan tuotteemme niin, että ne eivät sisällä mitään ylimääräistä. ”Ei lisättyä sokeria” –maininnan takana ei ole makeutusainetta. Lisäaineita käytämme vain, kun niiden käytölle on selvät perusteet. Meille tärkeitä raaka-aineita ovat marjat, hedelmät ja kasvikset yhdistettynä lähdeveteen.

Tutustu yritykseen