Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Sijainti
Heinola, Lahti, Hollola, Asikkala, Sysmä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Heinolassa hyvän asenteen omaavalle ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työpaikka! Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, mutta määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen, mikäli olet hoitanut tehtäväsi mallikkaasti!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan pitkäaikaiseen tehtävään työntekijää tuotannon työhön. Voit olla myös alan vaihtaja tai teollisuuden pitkän linjan ammattilainen. Työtehtävä vaatii tekijältään hyvää ja ripeää asennetta, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Lisäksi työ vaatii perus hyvää fyysistä kuntoa pärjätäksesi tehtävässä.

Työvuorot tehtävässä on vaihteleva 2- tai 3-vuorotyö (työajat sijoittuvat maanantaina ja lauantain välille.) Jos kaipaat vaihtelevia työaikoja, tämä paikka sopii sinulle loistavasti.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään läpi tuiskun ja sateen töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Huomioithan, että tehtävään voi hakea ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta, ja emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Palkkaus on keskusteltavissa oman osaamisesi mukaan, joten jätäthän liitteeksi palkkatoiveesi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa