Tuotantoassistentti, Uusikaupunki

Tuotantoassistentti, Uusikaupunki

Sijainti
Uusikaupunki, Laitila, Rauma, Turku
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Kiinnostavatko sinua työtehtävät tuotannon ja hallinnon tukitehtävien parissa? Oletko kiinnostunut työskentelemään ammattitaitoisesssa ja dynaamisessa tiimissä Uudenkaupungin Rautavalimossa?

Etsimme nyt tuotanto-organisaatioomme

TUOTANTOASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen tuotannon ja hallinnon tukitehtäviin.

Tuotantoassistenttina tehtäviisi kuuluvat koneistusalihankkijoiden toimitusvalvonta, yhteydenpito alihankkijoihin sekä tuotantotapahtumien raportointi. Tehtävässäsi toimit myös palkanlaskennan yhteyshenkilönä tilitoimiston ja työntekijöiden välillä sekä toimit tilaustenkäsittelyssä ja laskutuksessa tarvittaessa. Tuotantoassistenttina vastuullesi kuuluu myös muita avustavia tuotannon ja hallinnon tehtäviä.

Toivomme sinulta muutamien vuosien työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (kaupallinen). Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden parista. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimia teollisessa ympäristössä sekä tuotannollisten ja hallinnollisten tukitehtävien parissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit joustavasti tiimissä. Olet työssäsi huolellinen ja täsmällinen ja kannat vastuun työstäsi. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Kiinnostuitko? Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2022 mennessä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronalta rekrytointikonsultti Anu Ravanko, p. 050 435 8625 tai sähköpostilla anu.ravanko@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Uudenkaupungin Rautavalimo Oy
Uudenkaupungin Rautavalimo Oy

Uudenkaupungin Rautavalimo Oy – URV – on perustettu 1950. Yrityksellä on oma valimo Uudessakaupungissa. URV hallinnoi myös yhteistyövalimoiden ja -koneistajien verkostoa Suomessa ja Aasiassa. Vaativat yksittäiskappaleet, piensarjat ja protovalut valmistamme nopeasti ja joustavasti omassa valimossamme. Kustannustehokkuutta vaativa sarjavalmistus tuotetaan laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan kansainvälisessä verkostossamme. Tilaus-toimitusprosessin, logistiikan ja alihankintaketjujen tehokas ja ammattitaitoinen kokonaishallinta takaa asiakkaillemme kustannustehokkaan ja häiriöttömän komponenttihankinnan.

Tutustu yritykseen