Tuotantotyön ammattilaiseksi oppisopimuksella

Tuotantotyön ammattilaiseksi oppisopimuksella

Sijainti
Keminmaa, Kemi, Tornio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Oletko sinä tuotantotyön tuleva ammattilainen? Haluatko työskentelemään Keminmaalle osaksi ammattitaitoista tiimiä?

Tarjoamme sinulle nyt aikaisemmasta koulutuksestasi riippumattoman mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuskoulutuksella uuteen ammattiin puuteollisuudessa. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle myös maksetaan palkkaa ja pääset oppimaan vaativia ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja innokkuutta uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.

Edellytämme 18-vuoden ikää ja valmiutta 2-vuorotyöhön.

Opintojen pohjaksi tarjoamme Baronan kautta kahden vuoden määräaikaisen työsuhteen Keminmaan puurakenteen vakavaraisessa yrityksessä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Työskentely tapahtuu Keminmaan tehtaalla.

Koulutuksen järjestää Taitotalo ja kahden vuoden oppisopimuskoulutuksen aikana työntekijä suorittaa puuteollisuuden ammattitutkinnon ja saa mahdollisuuden siirtyä oppisopimusjakson (2 vuotta) jälkeen vakituiseen työsopimukseen.

Ammatillinen koulutus alkaa keväällä 2022 työssäoppimisella ja ensimmäinen koulutuspäivä pidetään loppukesällä 2022. Koulutus sisältää 10-12 koulutuspäivää, joista osa toteutetaan etäopintoina. Pääosa opiskelusta tapahtuu työpaikalla. Koulutuksen kokonaiskesto on noin kaksi vuotta. Opintopolku henkilökohtaistetaan ja aiempi kokemus ja koulutus otetaan huomioon ja tunnistetaan ja tunnustetaan.

Jos sinä olet hakemamme tuleva tuotantotyön ammattilainen, laitathan hakemuksen viivyttelemättä tulemaan! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Sari Gröhn, 0444602088 (9-15), sari.grohn@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Keminmaan Puurakenne oy
Keminmaan Puurakenne oy

Keminmaa Puurakenne Oy (KPR) perustettiin vuonna 1991 yksinomaan kattoristikkotehtaaksi. Yritys on Suomen suurimpia kattoristikkovalmistajia, jonka tuotteet ovat antaneet jo monelle kodille ja hallille kestävän katon. KPR palvelee kattoristikoiden parissa rakennusliikkeitä ja talotehtaita, joiden lisäksi auttaa myös omakotitalorakentajia toteuttamaan unelmansa ja visionsa. Tehtaalla valmistetaan ristikkoja perinteisistä harjaristikoista yksilöllisiin erikoisristikoihin. Tehokkaan tuotannon, ammattitaitoisen henkilökunnan sekä kestävän raaka-aineen yhdistelmästä syntyy laadukkaita, asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja toteutettuja kattoristikoita.