Tuotantotyöntekijä Berner Oy:lle Heinävedelle

Tuotantotyöntekijä Berner Oy:lle Heinävedelle

Sijainti
Heinävesi, Joensuu, Liperi, Outokumpu, Leppävirta, Varkaus, Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.8.2024

Nautitko käsillä tekemisestä? Oletko reipas ja oma-aloitteinen henkilö? Tässä voisi olla sinulle juuri sopiva työtehtävä!

Yrityksestä: Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Monialaisesta tuotevalikoimastamme on vastuussa neljä liiketoiminta-aluettamme: kuluttajatuotteet, terveydenhuolto ja laboratoriot, teollisuus sekä maatalous. Keskeiset asiakkaamme ovat yksityinen ja julkinen sektori sekä kuluttajat.

Haemme asiakkaallemme Heinävedelle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti heinäkuulle 2025 asti. Työt alkavat kauttamme vuokratyösuhteena sovitusti elo-syyskuun aikana, mutta sinulla on myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Työnkuva sisältää tuotantolinjaston valvontaa, ylläpitoa sekä erilaisia pakkaustöitä. Pääset toimimaan osana tiimiä ja työskentelemään nykyaikaisissa ja automatisoiduissa tuotantotiloissa.

Sinulta toivotaan: Reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja valmiuksia sekä tiimi- että itsenäiseen työskentelyyn. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta katsotaan eduksi.

Kielitaito: Tiimityöskentely vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi perehdytys tapahtuu suomen kielellä.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES , vähintään TVL 2 / 2067€/kk + mahdolliset lisät.

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan, elo-syyskuun aikana.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa