Tuotantotyöntekijä kokoonpanoon Planmecalle

Tuotantotyöntekijä kokoonpanoon Planmecalle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.1.2022

Haluatko sinä aloittaa vuoden 2022 uudessa merkityksellisessä työssä ihmisten hyvinvoinnin edistämisen parissa. Haemme yhteistyökumppanillemme Planmecalle tuotannon työntekijöitä monipuolisiin kokoonpanotehtäviin, päivävuoroon.

Planmecalla pääset työskentelemään monipuolisissa hammashoito- ja röntgenlaitteiden valmistustehtävissä. Tehtävänkuvasi sekä vastuusi on mahdollista määritellä kokemuksen mukaan, joten haethan paikkaa rohkeasti.

Työtehtäviisi kuuluu mekaanista/sähkömekaanista kokoonpanotyötä. Työstettäviä laitevariaatioita on useita, joten ajan kanssa pääset kehittymään tehtävissäsi monipuoliseksi teollisuustyön ammattilaiseksi.

Töitä tehdään päivävuorossa arkisin ja työt alkavat liukumalla 7:00-8:00 välillä, joka tuo joustavuutta arkeesi. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on 37,5 h/vko. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuuden kanssa alustavasti toukokuun 2022 loppuun. Hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta teknisen alan peruskoulutusta (esim. elektroniikka-, sähkö- tai koneasentaja). Myös aiempi kokemus teollisista valmistustehtävistä tai muut tekniset taidot esimerkiksi harrastuneisuuden parista antavat hyvät lähtökohdat työssä suoriutumiseen. Tällä kertaa kuitenkin asenne ratkaisee ja hakemaltamme henkilöltä löytyy kehitysmyönteinen sekä oppimishaluinen ote työntekoon.

Tehtävä edellyttää suomen kielen osaamista, sekä hyvää fyysistä peruskuntoa työn luonteesta johtuen.

Planmeca tarjoaa siistin päivätyön Helsingin Herttoniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palkkauksen osalta noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista peruspalkkausta, lisäksi pääset kuukauden jälkeen motivoivan tuotantopalkkiomallin piiriin. Työssäsi pääset valmistamaan ihmisten terveyttä parantavia laitteita energisessä tiimissä.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi tai puh. 050 431 1450.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Planmeca Oy
Planmeca Oy

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, CAD/CAM-tuotteita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja. Planmecan pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Planmeca Oy on osa terveysteknologian alalla toimivaa Planmeca Groupia. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2020 oli 764 miljoonaa euroa, ja se työllistää lähes 2 900 henkilöä maailmanlaajuisesti.