Tuotantotyöntekijä Lammi-Perustukselle Kivistöön!

Tuotantotyöntekijä Lammi-Perustukselle Kivistöön!

Sijainti
Vantaa, Nurmijärvi, Kerava, Tuusula, Sipoo, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.1.2022

Etsimme reipasta, itseohjautuvaa ja fyysisestä työstä nauttivaa tekijää Lammi Perustuksen tuotantoon Vantaan Kivistöön. Työt alkavat alustavasti maaliskuun 2022 alusta ja kestävät ainakin marraskuuhun 2022.

Olet nopea omaksumaan tuotannon työvaiheet, innokas oppimaan uutta ja huolellinen työssäsi. Aikaisempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä sekä trukkiajotaito katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole työtehtävien suorittamisen kannalta välttämättömiä.

Työtehtäviisi kuuluu Tassu anturamuottien valmistus ja varastointi Lammi Perustuksen tuotannossa. Valmistus tehdään puoliautomatisoiduilla laitteilla. Työ pitää sisällään myös manuaalisesti suoritettavia työvaiheita, kuten laminointi.

Töitä tehdään arkisin klo 7.45–16.15. Työsuhde on alustavasti määräaikainen maaliskuun 2022 alusta, marraskuun 2022 loppuun saakka ja se solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Tarjoamme työn vakavaraisessa suomalaisessa perustustuotteita valmistavassa yrityksessä. Meillä on hyvä työilmapiiri ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ja hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja etenemme soveltuvimpien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki. 044 491 4213 tai sähköpostitse anneli.maki@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa