Tuotantotyöntekijä leikkauskoneelle

Tuotantotyöntekijä leikkauskoneelle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Tervetuloa mukavuusalueelle! Oy Meluton Ab:n tuotteiden kasvaneen kysynnän ansiosta etsimme tuotantotyöntekijää CNC-leikkuukoneille, joilla leikataan meluntorjunnassa ja lämmöneristyksessä käytettäviä kiertotaloutta hyödyntäviä materiaaleja. Tehtävässä on joustavat työajat, jotka voidaan räätälöidä hakijan aikatauluihin sopivaksi!

Oy Meluton Ab tarjoaa ympäristöystävällisiä meluntorjunta- ja lämmöneristysratkaisuja asiakkailleen. Meluton rakentaa ratkaisuja, joilla hallitaan esim. työtilojen ja erilaisten kulkuneuvojen lämpötiloja sekä äänenvoimakkuuksia. Tuotantotilat sijaitsevat Vantaanpuistossa.

Haemme kesätyöntekijää, joka voisi aloittaa työskentelyn jo nyt osa-aikaisesti ja jatkaa kesällä kokoaikaisesti. Lopullinen tuntimäärä sovitaan tarkemmin hakijan tilanteeseen sopivaksi. Töitä on mahdollista tehdä esimerkiksi muutama tunti iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin, joten tämä työ sopii hyvin opintojenkin oheen!

Tehtävänäsi on käyttää tietokoneella ohjattuja CNC-leikkuukoneita, joilla leikataan asiakkaan tilaamia kappaleita erilaisista eristemateriaaleista. Työssä yhdistyy sekä manuaalinen tekeminen materiaalien käsittelyssä, että tietokonetyöskentely oikeiden säätöjen ja asetusten valitsemisessa. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on hyvä asenne, reipas työskentelytapa sekä kiinnostus koneista ja tekniikasta. Työskentelet sekä yksin että tiimissä, joten toivomme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työssä menestyksekkäästi pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi kokemuksen trukilla ajamisesta ja aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Katsomme eduksi kokemuksen CAD-ohjelmista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä joustavasti esimerkiksi opintojen oheen ja olla mukana rakentamassa toimivaa kiertotalousyhteiskuntaa. Meluttoman materiaaleja käytetään laadukkaissa lopputuotteissa, kuten veneissä, erikoiskulkuneuvoissa, äänentoistojärjestelmissä jne. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa, jolloin saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden, kuten tarjoushintoja useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV, palkkatoiveesi sekä hakemusteksti. Ilmoitathan myös, miten olet käytettävissä töihin kevään ja kesän aikana. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy ja lisätietoja voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oy Meluton Ab
Oy Meluton Ab

Oy Meluton Ab perustettiin Helsingin liepeillä sijaitsevaan navettaan vuonna 1977. Ensimmäiset liekkilaminointiratkaisut suunniteltiin vähentämään meluhaittoja, mistä yritys saikin nimensä: Meluton. Ja vielä tänäkin päivänä, nimemme toimii meluntorjuntaratkaisuidemme suoraselkäisenä lupauksena. Erikoisosaamistamme on erilaisten materiaalien liittäminen yhteen siten, että lopputulos on paljon enemmän kuin rakennusmateriaalien summa.

Tutustu yritykseen