Tuotantotyöntekijä, Marimekko

Tuotantotyöntekijä, Marimekko

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.7.2024

Kiinnostaisiko sinua merkityksellinen työ suomalaisessa yrityksessä tuotannon tehtävissä? Haemme asiakkaallemme Marimekolle Herttoniemeen henkilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun!

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Marimekko on myös hyvin arvostettu työntarjoaja. Etsimme nyt tuotantotyöntekijää työskentelemään monipuolisissa tehtävissä viihtyisässä tuotantotilassa Helsingin Herttoniemessä. Työaikasi on 40 h viikossa ja työsuhde on alustavasti määräaikainen vuoden 2024 loppuun. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Mikäli viihdyt yrityksessä sekä suoriudut töistä hyvin voi työssä olla mahdollisuus jatkaa pidempään.

Marimekon tuotannossa työskentelet arkisin liukuvassa päivävuorossa. Työskentelet kangaspainossa osana 15 henkilön tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu digi-, printti,- ja silkkipainoon liittyvät työtehtävät. Osallistut myös muihin valmistusprosessin tehtäviin.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti henkilölle joka on kiinnostunut teknisestä alasta. Sinulla voi olla on vastaavanlaista kokemusta teollisuudesta tai taustalla esimerkiksi työhön soveltuvia opintoja. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten omaathan suomen kielen taidon.

Toivomme henkilöltä intoa ja halua oppia uutta, sekä kärsivällisyyttä ja tarkkuutta työhön. Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa kansainvälisessä suomalaisessa yrityksessä.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Marimekko Oyj
Marimekko Oyj

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Vuonna 2023 yhtiön liikevaihto oli 174 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoittomarginaali 18,4 prosenttia. Marimekko-myymälöitä on noin 170 eri puolilla maailmaa, ja verkkokauppa palvelee asiakkaita 35 maassa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Aasian-Tyynenmeren alue ja Pohjois-Amerikka. Konsernin palveluksessa on noin 470 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Tutustu yritykseen