Tuotantotyöntekijä Mauste-Salliselle Naantaliin

Tuotantotyöntekijä Mauste-Salliselle Naantaliin

Sijainti
Naantali
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Tarjoamme sinulle mukavan työn suomalaisen perheyrityksen palveluksessa. Asiakkaanamme on yritys, joka valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan sekä teollisuuteen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu mm. pakkauskoneen raaka-aineen syöttö siiloon, trukilla ajoa, pakkaamista ja koneiden valvontaa. Työ on fyysisesti raskasta, koska työssä on jatkuvasti painavaa nosteltavaa. Trukin käyttö opetetaan.

Emme vaadi sinulta suurta kokemusta, mutta motivaatio ja reipas asenne työtä kohtaan pitää olla kunnossa!

Määräaikaisuuden päätyttyä 22.12.2023 todennäköisesti rekrytoidut suoraan Mauste-Salliselle tai työsuhde jatkuu uudella määräaikaisuudella ja työnantajanasi jatkaa Barona Teollisuus Oy.

Työ on 2-vuorotyötä ma-pe 06.00-13.45/ 13.45-21.30 ja 37,5h/ vko.

Työssä noudatetaan kaupan työehtosopimusta/ varasto ja palkkaryhmää B2.

Työpaikan sijainnista johtuen sinulla tulee olla auto käytettävissä.

Laitathan hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta. Sähköpostihakemuksiin emme valitettavasti pysty vastaamaan.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Pirjo Rouhiainen ti-pe, puh. 040 774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pirjo Rouhiainen
Pirjo Rouhiainen
Mauste-Sallinen Oy
Mauste-Sallinen Oy

Mauste-Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen. Työllistämme suoraan n. 60 henkilöä ja lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto. Käytössämme on omavalvontajärjestelmä ja DNV GL:n sertifioimat ISO9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC 22000. Yhteiskunnalliset periaatteemme kattavat taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun, joita noudatamme ja edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme. Raaka-aineemme tulevat hyväksytyiltä toimittajilta eripuolilta maailmaa. Tuotteiden valmistus, pakkaus, varastointi ja markkinointi ovat laadukasta suomalaista työtä. Koko tuotantomme on keskitetty nykyaikaiseen tehtaaseemme, jonka yhteydessä toimivat jäähdytetyt raaka-aine- ja valmistuotevarastot. Lähtökohtana on kestävä kehitys ja ympäristönäkökulmien huomioon ottaminen kaikessa toiminnassa, lakien ja säädösten noudattaminen ja jatkuvan parantamisen periaate. Minimoimme ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta ja huomioimme tämän yhteistyökumppaneita valittaessa.

Tutustu yritykseen