Tuotantotyöntekijä Nescolle

Tuotantotyöntekijä Nescolle

Sijainti
Orimattila, Lahti, Hollola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Haemme nyt tuotantotyöntekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle maalauslinjaston puolelle tuotannon tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Maalauslinjastolla työhösi kuuluu kattoturvatuotteiden maalattavien tuotteiden purkaminen maaliradalta ja pakkaaminen eteenpäin. Työ sopii hyvin fyysisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle.

Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön, joten tehtävät eivät välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta. Mikäli olet reipas, työtä pelkäämätön ja haluat oppia tehtävään, voit hyvin oppia työhön myös perehdytyksen kautta!

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, eduksi on, jos olet valmis työskentelemään kiireaikana myös yövuorossa. Töitä tehdään vuoroviikoin eri vuoroissa. Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella ja töitä olisi tiedossa ainakin lokakuuhun 2022 saakka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksen nopeasti. Hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana.

Hakemuksen paikkaan pääset jättämään oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Jätäthän liitteeksi myös ansioluettelosi ja kerrot millaisella aikataululla voit työt aloittaa.

Mikäli sinulle jäi Nescon tehtävästä kysyttävää, niin olethan yhteydessä rekrytointivastaavalle Akseli Ala-Sankolalle puh 050 4332896 (tavoitettavissa arkisin 9-10)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Akseli Ala-Sankola
Akseli Ala-Sankola