Tuotantotyöntekijä oppisopimuskoulutukseen

Tuotantotyöntekijä oppisopimuskoulutukseen

Sijainti
Lieto, Turku, Kaarina, Raisio, Aura
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Haemme nyt asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen tuotannon työntekijöitä palkalliseen oppisopimuskoulutukseen!

Haemme nyt useampaa tuotannon työntekijää Naapurin Maalaiskana Oy:lle Lietoon pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on keskeytyvää kaksivuorotyötä (ma -pe). Työ koostuu eri osastoilla tehtävistä tuotannon linjatöistä (teurastamo, leikkaamo ja pakkaamo), lisäksi haemme erityisesti lihantarkastusavustaja-, ja linjateknikon työhön uusia henkilöitä koulutettaviksi. Leikkaamon ja pakkaamon tuotantotilojen työskentelylämpötila on +4 astetta, teurastamo on lämmin työpiste. Työn ohessa suoritat oppisopimuksella Elintarviketeollisuuden ammattitutkinnon. Koulutus alkaa tammikuussa 2023.

Räätälöity oppisopimuskoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja hankkia virallinen alan tutkinto samalla töitä tehden, lähiopetuspäiviä on arviolta kerran kuukaudessa. Oppisopimuksen arvioitu kesto on 1-1,5 vuotta. Oppisopimuskoulutuksen ajaksi solmit työsuhteen Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja suoritat oppisopimuksen Naapurin Maalaiskana Oy:n Liedon tehtaalla.

Katsomme eduksi kokemuksen linja- ja vuorotyöstä sekä kylmätilatyöskentelystä. Tärkeintä on oikea asenne ja hyvä työmotivaatio. Työssä tarvitaan yhteistyökykyä, hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaa työskentelytapaa. Työ on pääasiassa seisomatyötä. Hakijalta edellytetään suomen-, tai englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi oikea henkilö täydentämään Naapurin Maalaiskanan huipputiimiä, jätä hakemuksesi pikimmiten Baronan verkkosivujen kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Naapurin Maalaiskana Oy
Naapurin Maalaiskana Oy

Naapurin Maalaiskana on osa kansainvälistä, siipikarjaan erikoistunutta Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Yhtiö on perustettu vuonna 2013 ja se on lajissaan Pohjoismaiden suurin. Scandi Standard toimii kaikissa Pohjoismaissa sekä Irlannissa sisältäen tunnetut siipikarjatuotemerkit Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Naapurin Maalaiskana ja Manor Farm. Scandi Standard työllistää yli 3000 työntekijää ja liikevaihto on noin miljardi euroa.