Tuotantotyöntekijä sähkökoneiden kokoonpanoon

Tuotantotyöntekijä sähkökoneiden kokoonpanoon

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikölle hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle tehtaalle hyvän asenteen omaavia työntekijöitä teollisuuden kokoonpanotehtäviin 2-vuorotöihin.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön.

Jos olet vuoden tai pari työkokemusta omaava henkilö ja olet kiinnostunut teollisuuden tuotantotöistä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on käsin tehtävää isojen sähkökoneiden kokoonpanoa ja loppuvarustelua, johon opastetaan ja koulutetaan. Työ vaatii tekijältä tarkkuutta, hyvää oppimiskykyä ja perusfysiikkaa. Töiden opettelu kestää pitkään, joten toivomme hakijoilta pitkää sitoutumismahdollisuutta. Töihin koulutetaan suomenkielellä.

Toivomme:

  • metallialan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta metalliteollisuudesta
  • oikeaa asennetta työntekoon ja hyvää oppimiskykyä
  • mahdollisuutta sitoutua pitempiaikaiseen työsuhteeseen
  • joustavuutta ja valmiutta tehdä myös muita tehtäviä.

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
  • hyvät työskentelyolosuhteet
  • mahdollisuuden työllistyä nopeasti.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa heti, koska se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy, Motors and Generators
ABB Oy, Motors and Generators

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi