Tuotantotyöntekijä, Thales DIS Finland

Tuotantotyöntekijä, Thales DIS Finland

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.6.2023

Kiinnostaisiko sinua merkityksellinen työ luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämisen parissa? Haemme nyt Thales DIS Finlandille tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tuotannon tehtäviin!

Etsimme osaajia Vantaan Martinlaaksoon määräaikaisiin työsuhteisiin vähintään vuoden 2023 syyskuun loppuun saakka. Työtä tehdään arkisin tapahtuvassa 3-vuorotyössä ja työt alkavat joustavasti kesäkuussa.

Työ on tiimityötä, työtehtävät koostuvat erilaisista esivalmistus-, koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi laminointi, leikkaus, lajittelu ja sidonta sekä jokaiseen työvaiheeseen kuuluva laadunvarmistus.

Mitä toivomme sinulta?

 • Hyvää asennetta! Tässä työssä emme edellytä aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, vaan tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.
 • Tunnollisuutta, täsmällisyyttä sekä tiimityötaitoja.
 • Reippaan ja motivoituneen asenteen uuden oppimista ja työntekoa kohtaan.
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja virheetöntä värinäköä.
 • Nuhteetonta taustaa. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.
 • Hyvän peruskunnon. Työ ei ole fyysisesti kovinkaan raskasta, mutta työtä tehdään pääsääntöisesti seisten.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Kokoaikaisen työn 40 h/vko, sekä uran teollisuuden alalla.
 • Monipuolisen tehtävän, jossa pääset näkemään tuotannon monia eri vaiheita ja oppimaan paljon uutta.
 • Mahdollisuuden päästä oppimaan tuotantotyön salat moderneissa tuotantotiloissa.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kvartaaleittain maksettavat tuotantopalkkiot.
 • Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä.

Töitä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Palkka määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan. Palkka koostuu kuukausipalkasta (2000-2200 €/kk) sekä vuoro- ja viikonloppulisistä. Thalesilla maksetaan myös kvartaaleittain tuotantopalkkiota.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Thales DIS Finland Oy
Thales DIS Finland Oy

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Tutustu yritykseen