Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Sijainti
Lappeenranta, Imatra
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.8.2022

Etsimme asiakkaallemme Danfoss Editron Oy:lle kokoonpanijoita tuotantoon. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ sijaitsee Lappeenrannassa

Työtehtävät ovat monipuolisia, ja koostuvat teknologiateollisuuden kokoonpanotehtävistä. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alaan liittyvä koulutus.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Sinun ei tarvitse olla se kokenein asentaja, kunhan osaamisesi on kunnossa, omaat hyvä asenteen ja hallitset perusasiat kunnolla.

Toivomme hakijalta:

  • Sähköpuolen/ konepuolen koulutusta tai harrastuksissa hankittua vankkaa kokemusta
  • Vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • Oma-aloitteisuutta ja oppimiskykyä

Tarjoamme:

  • Innostavan ja motivoivan työporukan
  • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • Hyvät työskentelyolosuhteet

Rekrytointia hoitaa Barona. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työllistyneet henkilöt työllistyvät suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joel Pulkkinen Baronalta numerosta +358 50 322 3278 tai sähköpostitse osoitteesta joel.pulkkinen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DANFOSS EDITRON OY
DANFOSS EDITRON OY

Danfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla. Danfoss-konserni työllistää 28 000 henkilöä kaikkialla maailmassa ja palvelee asiakkaita yli 100 maassa. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa. Danfossin pääkonttori sijaitsee Tanskan Nordborgissa, ja Suomen-toimipisteet ovat Espoossa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Tampereella, Vaasassa ja Vantaalla.

Tutustu yritykseen