Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Sijainti
Uusikaupunki, Laitila
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.6.2022

Haluatko työskennellä kesän tai mahdollisesti pidempään metalliteollisuuden parissa vakavaraisessa yrityksessä osana ammattitaitoista ja iloista työyhteisöä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Seger Oy:lle tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuuteen.

Tarjoamme työtä viihtyisässä yrityksessä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittää osaamistasi. Asiakasyrityksemme Seger tarjoaa perehdytyksen, joten vähäinenkin aiempi kokemus tuotannontyöstä taikka särmäyksestä riittää, mutta ei ole pakollinen. Reippaalla asenteella ja valmiudella oppia sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistää itsesi

Edellytämme hakijoilta:

  • tiimityöskentelytaitoja
  • valmiutta 3-vuorotyöhön
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan kokemusta särmäyksestä, Amada ja/tai Schiavi särmäyskoneiden tuntemusta ja käyttökokemusta, mutta aiempaa kokemusta ei vaadita.

Jos olet reipas, luotettava, kiinnostunut alasta ja valmis 2-vuorotyöhön, niin voisit olla meidän uusi tekijä!

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Pilvi Ruohonen 040 689 1184.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pilvi Ruohonen
Pilvi Ruohonen
Seger Oy
Seger Oy

Seger Oy on ohutlevyosien alihankintaan keskittyvä kokenut puristintekniikan erikoisosaaja. Seger Oy toimittaa ohutlevykomponentteja, kokoonpantuja tuotteita sekä kokonaisia tuoteratkaisuja eri teollisuuden aloille.