Tuotantotyöntekijäksi muoviteollisuuteen!

Tuotantotyöntekijäksi muoviteollisuuteen!

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.5.2024

Haemme Toppi Oy:lle tuotantotyöntekijää, jolla on aiempaa kokemusta alan tehtävistä tai muusta konepaja- tai metalliteollisuuden tai tuotannon työstä, jossa korostuvat koneteknisten käsityövälineiden käyttö, mittavälineiden tuntemus sekä kädentaidot yleisesti.

Työssäsi valmistat erilaisia muovituotteita kuten letkuja, putkia ja profiileja ekstruusiomenetelmää hyödyntäen. Erilaisia tuotteita on useita satoja, joten työpäiväsi ovat vaihtelevia. Käytät työssäsi erilaisia asennustyökaluja ja yksi keskeinen vaatimus on mittausteknillinen osaaminen ja mittauslaitteiden käyttö.

Tarjoamme mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja vakinaistua asiakasyritykseen. Haemme kädentaitoista ja teknillistä tekijää, jonka tausta on esim. konepaja- ja metalliteollisuudesta. Osaamisesi on käytännönläheistä ja kykenet tuomaan sen esille hakemuksessasi. Olet erityisen vahvoilla, jos sinulla on aiempaa kokemusta muovialalta, kone- tai laiterakennuksesta tai perinteisestä metalliteollisuudesta.

Arvostamme itsenäistä tekijää, joka kykenee omaksumaan koneilla tehtävän tuotantotyön, johon kuuluu tuotantolinjan hoitaminen, asetustehtävät, materiaalivalinnat ja pakkaus.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Vuorojen pituudet voivat vaihdella riippuen valmistettavista sarjoista. Koska vaadimme joustavuutta, annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa myös itse työvuoroihisi tuotantotilanteen sen salliessa. Työviikon pituus on 37,5 h

KESKEISTÄ

  • Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Saat mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.
  • Toppi Oy on joustava ja kannustava työnantaja, joka näkyy konkreettisesti työvuorosuunnittelussa ja palkitsemisessa.
  • Toppi Oy:llä on hyvin pitkiä työuria, jotka selittyvät molemmin puoleisella joustavuudella ja rennolla ilmapiirillä
  • Yrityksessä arvostetaan kädentaitoja
  • Toivomme, että olet henkilönä rento, avoin ja reippaasti työhön tarttuva
  • Saat mahdollisuuden kehittyä muovialan ammattilaiseksi

Työllistyt alkuun Baronan työntekijäksi vuoden määräaikaiseen työsopimukseen, jonka jälkeen sinun on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Olemme Baronan kautta työllistäneet useita henkilöitä Toppi Oy:n palkkalistoille. Asiakasyrityksessä on erittäin pitkiä työuria ja työssä viihtyminen on yksi keskeinen osa Toppi Oy:n toimintaa.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Vihavainen, annika.vihavainen@barona.fi. HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oy Toppi Ab
Oy Toppi Ab

Toppi Oy valmistaa laadukkaita letkuja, putkia, profiileja ja kaapeleita teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Asiakkaita ovat eri alojen teollisuus- ja tuotantolaitokset sekä muovialan tukkuliikkeet. Toppi Oy on vuonna 1953 perustettu henkilöomisteinen perheyhtiö.