Tuotantotyöntekijäksi PharmaServicelle

Tuotantotyöntekijäksi PharmaServicelle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Kiinnostaako siisti sisätyö tuotannon parissa? Etsitkö pidempiaikaista kokoaikatyötä?

Etsimme asiakkaallemme PharmaServicelle kokoaikaisia annosjakelun tuotantotyöntekijöitä Helsingin Herttoniemen toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu arkisin kello 6.30-22 välisenä aikana kahdessa vuorossa.

Tehtäviisi tuotannon työntekijänä kuuluu:

• Annosjakelukoneiden, tarkastuskoneiden ja muiden laitteiden käyttö ja puhdistus

• Annospussien tarkastus, tarkastusohjelmaa käyttäen

• Läpipainopakkauksien purku

• Muut annosjakeluun liittyvät työtehtävät, joihin työntekijä perehdytetään

Hakijalta odotamme ja arvostamme:

• Kykyä toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä

• Tarkkaavaisuutta, rutiinin sietokykyä ja huolellisuutta

• Joustavuutta työtehtävissä tilanteiden vaatiessa

• Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Palkkaus on apteekkien työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän tärkeässä roolissa osana kansainvälistä organisaatiota ja uramahdollisuuksia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Herttoniemessä. Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pharmaservice Oy
Pharmaservice Oy

PharmaService Oy on koneellisen annosjakelun asiantuntija ja apteekkien yhteistyökumppani. Anja on PharmaServicen kehittämä ja tuottama palvelu lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun. Palvelu sisältää myös kokonaislääkityksen tarkastuksen. Tarjoamme asiakasapteekkiemme tarpeisiin sekä käytössä olevaan apteekkiohjelmaan sopivimman tilausvaihtoehdon. PharmaService on alansa edelläkävijä annosjakelupalvelun laadun, tilausprosessin ja markkinoinnin saralla. PharmaService Oy on osa Oriola Oyj konsernia. Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja­-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin, jonka yli 320 apteekkia tarjoaa asiantuntevaa terveys­ ja hyvinvointineuvontaa sekä laajan, laadukkaan valikoiman tuotteita kuluttajille. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoa: www.oriola.com.