Tuotantotyöntekijäksi Thales DIS Finlandille

Tuotantotyöntekijäksi Thales DIS Finlandille

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.11.2022

Kiinnostaisiko sinua merkityksellinen työ luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämisen parissa? Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Thales DIS Finlandille tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tuotannon tehtäviin Vantaan Martinlaaksoon määräaikaisiin työsuhteisiin vuoden 2023 syyskuun loppuun !

Tuotantotyöntekijänä Thalesilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan tuotantotyön salat moderneissa tuotantotiloissa arkisin tapahtuvassa 3-vuorotyössä. Työssä pääset näkemään tuotannon monia eri vaiheita ja oppimaan paljon uutta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä. Työt alkavat joustavasti.

Työ on tiimityötä, työtehtävät koostuvat erilaisista esivalmistus-, koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi laminointi, leikkaus, lajittelu ja sidonta sekä jokaiseen työvaiheeseen kuuluva laadunvarmistus. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, sillä tällä kertaa asenne ratkaisee! Tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Odotamme sinulta tunnollisuutta, täsmällisyyttä sekä tiimityötaitoja. Omaat reippaan ja motivoituneen asenteen uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen ja virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valitulle teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Työ ei ole fyysisesti kovinkaan raskasta, mutta työtä tehdään pääsääntöisesti seisten, joka vaatii hyvän peruskunnon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kokoaikaiseen työhön 40 h/vko, sekä uran teollisuuden alalla. Palkka määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan. Palkka koostuu kuukausipalkasta (2000-2200 €/kk) sekä vuoro- ja viikonloppulisistä. Thalesilla maksetaan myös kvarttaaleittain tuotantopalkkiota.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Thales DIS Finland Oy
Thales DIS Finland Oy

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Tutustu yritykseen