Tuotantotyöntekijöitä Celsa steel servicelle

Tuotantotyöntekijöitä Celsa steel servicelle

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.1.2022

Haemme yhteistyökumppanillemme Celsa Steel Servicelle Espooseen tuotantotyöntekijöitä työskentelemään raudoitteiden valmistuksen parissa. Tarjolla on tehtäviä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tekijöille. Työsuhde on määräaikainen ja kestää elokuun loppuun 2022.

Työtehtävät koostuvat raudoitteiden valmistamisesta erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Lisäksi työntekijä käyttää siltanosturia ja suorittaa tuotantokoneiden perushuoltoja säännöllisin väliajoin. Tarkempi tehtäväkenttä määräytyy työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.

Arvostamme korkeaa työmoraalia, hyvää fyysistä kuntoa ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Sijainnin takia toivomme hakijoilta mahdollisuutta oman auton käyttöön. Aiempi kokemus tai alaa tukeva ammatillinen koulutus ovat eduksi, mutta kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä ja haastaa itseäsi uudessa ympäristössä, töitä tehdään 2-vuorossa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja voi mahdollisuuksiesi mukaan alkaa hyvinkin pian tai myöhemmin keväällä, joten jätähän hakemuksesi jo nyt.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Celsa Steel Service Oy
Celsa Steel Service Oy

Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija. Hallitsemme koko raudoittamisen ketjun suunnittelusta asentamiseen. Kuulumme kansainväliseen Celsa-ryhmään, joka on Euroopan suurin betoniteräksen valmistaja.

Tutustu yritykseen