Tuotantotyöntekijöitä Hankoon Helkama Bicalle
3 päivää sitten

Tuotantotyöntekijöitä Hankoon Helkama Bicalle

Sijainti
Hanko
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.7.2024

Haemme tuotannon työntekijöitä Helkama Bican Hangon tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia kaapelituotannon tehtäviä, jotka koostuvat valmistuslinjojen ylös- ja alasajoista, hoito-, valvonta- ja raportointitehtävistä sekä linjoilla suoritettavista tuotevaihdoista. Tehtävänkuva voi vaihdella työpisteittäin, joten sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään omaa tulevaa moniosaamistasi. Työskentely tuotannossa tapahtuu keskeytyvässä kolmivuorossa (ma-pe).

Aikaisempi kokemus teollisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyvää asennetta ja työmotivaatiota. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään huolellisesti. Toivomme sinulta huolellista ja vastuullista työotetta sekä aktiivisuutta ja intoa uuden oppimiseen. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa. Työtä tehdään pääosin seisten, joten sen suorittamiseen tarvitaan hyvä perustason fyysisen kunto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn pitkäaikaisessa perheyhtiössä, jossa palkkaus määrittyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi käytössä on tuotantopalkkio.

Etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan aluksi Baronan kautta, mutta hyvin työssä pärjäävä henkilö voi työllistyä Helkama Bican kirjoille.

Baronan työntekijänä sinulla on käytössäsi lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, sekä vaihtuvat henkilöstöedut.

Mikäli kiinnostuit paikasta niin käythän jättämässä hakemuksesi heti! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Helkama Bica Oy
Helkama Bica Oy

Helkama Bica Oy on erikoistunut laiva- ja telecom-kaapelien valmistamiseen ja markkinointiin. Suomalaiselle perheyritykselle on kertynyt vankkaa kaapeliosaamista jo yli 50 vuoden ajalta. Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa toimitamme kaapeliratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ympäri maailmaa. Yhtiöllä on Suomessa kaksi tehdasta, Hangossa ja Kaarinassa sekä tytäryhtiö Kiinassa ja Hollannissa. Yritys työllistää Suomessa 170 henkilöä. Olemme merkittävässä kasvuvaiheessa ja investoimme tehtaidemme kapasiteettiin sekä haemme uusia tulevia kaapelinvalmistuksen ammattilaisia joukkoomme.