Tuotantotyöntekijöitä kalatuotantoon ruotojen nypintään sekä kalanpakkaamiseen

Tuotantotyöntekijöitä kalatuotantoon ruotojen nypintään sekä kalanpakkaamiseen

Sijainti
Kerava, Vantaa, Helsinki, Sipoo, Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Oletko kiinnostunut tuotantotöistä elintarviketehtaassa? Nautitko fyysisestä ja nopeatempoisesta työstä? Nyt olisi mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme Ab Chipsters Food Oy:lle, Keravalle, koska haemme tekijöitä kalatuotantoon ruotojen nypintään sekä kalanpakkaamiseen.

Ab Chipsters Food Oy on laadukkaiden elintarvikkeiden tuottaja ja vähittäiskaupan palveleva kumppani. He tuottavat, tarjoavat ja toimittavat laadukkaita raaka-aineita ja elintarvikkeita. Ab Chipsters Food Oy:n visio on olla johtava kala- ja merenelävätuotteiden valmistaja. Chipsters Food tunnetaankin laajasta tuorekalavalikoimasta ja monipuolisista kalavalmisteista. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1934 ja kesästä 2020 alkaen he ovat olleet osa PNM Holding -konsernia.

Haemme Chipstersille kalakäsittelijöitä ruotojen nypintään sekä pakkaamiseen. Tuotannossa fileoidaan, leikataan ja pakataan kalaa. Laadun ja maun takana on Keravan tuotantoyksikkö.

Chipsters etsii juuri sinua, jos intoa riittää ja tuotannollinen työ viileässä kiinnostaa. Työhön saa perehdytyksen. Toki, ei siitä haittaakaan ole, jos sinulle kalalajikkeet ja käsittely on jo tuttua puuhaa.

Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys. Työskentely tapahtuu kylmässä (+3 astetta) tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut.

Työtä tehdään 40 h/viikossa, maanantaista perjantaihin, kello 7–15. Työ on alkuun määräaikainen 6–12 kk pituinen, jossa vakinaistuminenkin on mahdollinen.

Edellytämme sinulta:

  • Hygieniapassi
  • Suomen kielen taito
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Valmius viileätyöskentelyyn

Tarjoamme sinulle mukavan pienen tiimin sekä uusiutuvan työympäristön, jossa pyritään etsimään uusia toimintamalleja ja haastetaan vanhoja. Ab Chispters Food Oy:llä ollaan vastuullisia, avoimia, rehellisiä ja huolehditaan ympäristöstä.

Hakemus kannattaa jättää pikaisesti, koska rekrytointi aloitetaan heti. Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten! Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian mieluiten jo viimeistään tammikuun aikana.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ab Chipsters Food Oy
Ab Chipsters Food Oy

Ab Chipsters Food Oy on laadukkaiden elintarvikkeiden tuottaja ja vähittäiskaupan palveleva kumppani. He tuottavat, tarjoavat ja toimittavat laadukkaita raaka-aineita ja elintarvikkeita. Ab Chipsters Fodd Oy:n visio on olla johtava kala- ja merenelävätuotteiden valmistaja. Chipsters Food tunnetaankin laajasta tuorekalavalikoimasta ja monipuolisista kalavalmisteista. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1934 ja kesästä 2020 alkaen he ovat olleet osa PNM Holding -konsernia.

Tutustu yritykseen