Tuotantotyöntekijöitä Keski-Suomen alueelle

Tuotantotyöntekijöitä Keski-Suomen alueelle

Sijainti
Jyväskylä, Laukaa, Keuruu, Toivakka, Jämsä, Muurame, Äänekoski, Uurainen
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.10.2023

Oletko sinä etsimämme motivoitunut tuotantotyöntekijä, joka etsii uusia haasteita? Etsimme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksissämme.

Työtehtävät pitävät sisällään kasaus- tai laadunvalvontatehtäviä, kokoonpanotöitä sekä muita tuotannon työtehtäviä. Töitä tehdään kokoaikaisesti päivävuorossa, 2- ja 3-vuorotöissä työpaikasta riippuen. Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia tai vakituisia. Ilmoitathan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä.

Mitä toivomme?

Eduksi hakijoilta katsomme ammatillisen koulutuksen tai aiemman kokemuksen alalta. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Lisäksi katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden. Saat kaikkiin työtehtäviisi kattavan perehdytyksen suomen kielellä. Voit olla joko urasi alussa tai kokeneempi konkari!

Miksi Barona?

Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Hakeminen

Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi, vuorotyövalmiutesi sekä miten kuljet töihin. Olisitko sinä hakemamme tuotantotyöntekijä! Jätä hakemuksesi jo tänään.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa