Tuotantotyöntekijöitä kynttilätuotantoon Havi Oy:lle Riihimäelle

Tuotantotyöntekijöitä kynttilätuotantoon Havi Oy:lle Riihimäelle

Sijainti
Riihimäki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.8.2022

Etsimme tuotantotyöntekijöitä kynttilätuotantoon Havi Oy:lle Riihimäelle

Havi Oy

Kynttilän valoa ja lämpöä jo 192 vuoden kokemuksella

Työ on tiimityötä, jota tehdään 3-vuorossa. Työ koostuu erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja aito halu tehdä töitä.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset tekemään paljon käsillä ja työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Havi Oy
Havi Oy

Kotimaista kynttilän valmistusta Havi on nykyään Suomen ainoa teollinen kynttilätehdas. Riihimäen kynttilätehtaalla valmistetaan Havi®- ja Tuikku®- tuotemerkkien alla myytäviä kynttilöitä, jotka ovat täysin kotimaisia. Havilla on pitkät perinteet kotimaisen kynttilänvalmistuksessa: ne perustuvat aina 1829 vuoteen asti ja Viipuriin, josta kaikki aikanaan alkoi.