Tuotantotyöntekijöitä Lahteen

Tuotantotyöntekijöitä Lahteen

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme tuotantotyöntekijöitä Lahteen kesän ajaksi

Etsimme toimeentarttuvia ja reippaita työntekijöitä asiakasyrityksemme Lahteen teollisuuden töihin. Työ on erilaista koneenkäyttö ja -valvontatyötä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden töistä, mutta hyvällä ja oppivalla asenteella pärjäät myös pitkälle. Kaikkien koneiden ja työpisteiden tehtävät opetetaan. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi välivuotta viettävälle.

Töitä on tarjolla ainakin kesän ajalle toukokuusta elokuun puoliväliin saakka. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen jo hakuajan aikana!

Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten tuotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Työtä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin (vuoroviikoin aamu- iltavuoro).

Työpaikalle pääsee Lahden keskustasta hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Työpaikka sijaitsee Lahden alueella.

Tässä työssä pääset oppimaan uutta ja konkreettisesti tekemään.

Käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai jätä cv:si vaihtoehtoisesti liitteeksi. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa