Tuotantotyöntekijöitä Mauste-Salliselle Naantaliin

Tuotantotyöntekijöitä Mauste-Salliselle Naantaliin

Sijainti
Naantali
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.4.2024

Tarjoamme sinulle mukavan työn suomalaisen perheyrityksen palveluksessa. Asiakkaanamme on yritys, joka valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan sekä teollisuuteen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu mm. pakkauskoneen raaka-aineen syöttö siiloon, trukilla ajoa, pakkaamista, koneiden valvontaa ja erilaisten mausteseosten valmistus reseptien mukaisesti.  Työ on fyysisesti raskasta, koska työssä on jatkuvasti painavaa nosteltavaa. Trukin käyttö opetetaan. Mauste-Sallisen työkieli on suomi.

Emme vaadi sinulta suurta kokemusta, mutta motivaatio ja reipas asenne työtä kohtaan pitää olla kunnossa!

Työnantajana toimii Barona Teollisuus Oy ja työsuhde on vakituinen. Työsuhteen aikana rekrytoidut suoraan Mauste-Salliselle.

Työ on 1-vuorotyötä ma-pe 07.45-15.45 (37,5h/ vko).

Työssä noudatetaan Kaupan työehtosopimusta/ varasto ja palkkaryhmää B2 ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta jo tänään. Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! HUOM! Emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona rekrytointi
Barona rekrytointi
Mauste-Sallinen Oy
Mauste-Sallinen Oy

Mauste-Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen. Työllistämme suoraan n. 60 henkilöä ja lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto. Käytössämme on omavalvontajärjestelmä ja DNV GL:n sertifioimat ISO9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC 22000. Yhteiskunnalliset periaatteemme kattavat taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun, joita noudatamme ja edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme. Raaka-aineemme tulevat hyväksytyiltä toimittajilta eripuolilta maailmaa. Tuotteiden valmistus, pakkaus, varastointi ja markkinointi ovat laadukasta suomalaista työtä. Koko tuotantomme on keskitetty nykyaikaiseen tehtaaseemme, jonka yhteydessä toimivat jäähdytetyt raaka-aine- ja valmistuotevarastot. Lähtökohtana on kestävä kehitys ja ympäristönäkökulmien huomioon ottaminen kaikessa toiminnassa, lakien ja säädösten noudattaminen ja jatkuvan parantamisen periaate. Minimoimme ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta ja huomioimme tämän yhteistyökumppaneita valittaessa.

Tutustu yritykseen