Tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tuotannon työtehtäviin

Tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tuotannon työtehtäviin

Sijainti
Loimaa, Forssa, Ypäjä, Somero, Lohja, Salo, Tammela
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Etsimme asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä!

Tuotannontyötehtävät ovat monipuolisia kevyen kokoonpanon tai asennuksen työtehtäviä. Perusedellytys tähän tehtävään hakiessa on kyky sitoutua tehtävään koko määräajalle, reipas asenne ja aito halu tehdä töitä. Työntekopaikka sijaitsee n. 30km päässä Loimaalta ja Forssasta, joten oma auto tulee hakijalla olla käytössä.

Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta hakijalla tulee olla tarvittaessa valmius myös 3-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja solmitaan Baronan kanssa. Jatkomahdollisuus tarkastellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Voit siis olla pitkäaikaisempaa työtä etsivä hakija, tai napata tästä itsellesi kesäksi tulonlähteen. Palkkaus tehtävään on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivien työntekijöiden löydyttyä. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis aikaile, vaan hae tehtävään heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Miia Koivisto
Miia Koivisto