Tuotantotyöntekijöitä Ruovedelle

Tuotantotyöntekijöitä Ruovedelle

Sijainti
Ruovesi, Mänttä-Vilppula, Virrat, Ylöjärvi, Juupajoki, Orivesi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Haemme nyt reippaalla asenteella varustettuja tuotantotyöntekijöitä ikkuna- ja ovituotantoon Ruovedelle.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia ikkunoiden ja ovien valmistusprosessiin liittyviä tehtäviä; kuten maalaamotöitä, lasitusta, sisä- ja ulkopuitteiden valmistusta, kokoonpanoa ja pakkaamista. Et välttämättä tarvitse tehtävään aiempaa kokemusta tai koulutusta, sillä työhön perehdytetään perusteellisesti. Arvostamme enemmän huippuhyvää asennetta ja reipasta otetta uuden oppimiseen. Toki aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavan työpaikan osana työyhteisöä, jossa sinusta pidetään huolta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävässä on puusepänteollisuuden TES:n mukainen. Työ on 2-vuorotyötä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jos mielit päästä porukkaan mukaan, jätä hakemuksesi välittömästi oheisesta linkistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pihla Group Oy
Pihla Group Oy