Tuotantotyöntekijöitä Vesivek Tuotteet Oy:lle

Tuotantotyöntekijöitä Vesivek Tuotteet Oy:lle

Sijainti
Orimattila, Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.12.2022

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt työntekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Vesivek tuotteet Oy:lle tuotannon tehtäviin.

Etsimme reipasta työntekijää tuotannon tehtäviin. Työt sopivat yhtä lailla hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, alanvaihtajalle kuin teollisuudesta aikaisempaa kokemusta omaavalle, mutta uusia kokemuksia hakevalle. Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Työpaikalla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön, joten tehtävät eivät välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta. Mikäli olet reipas, työtä pelkäämätön ja haluat oppia tehtävään, voit hyvin oppia työhön myös perehdytyksen kautta! Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa. Töitä tehdään vuoroviikoin eri vuoroissa.

Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella Baronan kautta, mutta hyvin työssä pärjätessä voivat työt jatkua myös pitkäaikaisessa työsuhteessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksen nopeasti. Hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana.

Hakemuksen paikkaan pääset jättämään oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Jätäthän liitteeksi myös ansioluettelosi ja kerrot millaisella aikataululla voit työt aloittaa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa