Tuoteassistentti Ilmapallokeskukselle Espooseen

Tuoteassistentti Ilmapallokeskukselle Espooseen

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.10.2022

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Haemme joukkoomme vanhempainvapaan sijaiseksi TUOTEASSISTENTTIA vahvistamaan myyntitiimiämme erilaisissa myynnin taustatehtävissä

Toivomme Sinulta

• Vahvaa Excel-osaamista

• Kokemusta tuotetietojen ylläpidosta

• Hyviä ICT-taitoja, Synkka-tuotetietopalvelun käyttökokemus katsotaan eduksi

• Soveltuvaa koulutustaustaa

• Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

• Hyviä yhteistyötaitoja

• Positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua kehittyä ja kehittää omia työtehtäviä

• Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

• Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän tukkumyynnin tiimissämme vaihtuvien sesonkien ja erilaisten juhlatuotteiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden tuotetietolomakkeiden ylläpitoa, tuotekuvien toimittamista asiakkaille, Synkka-tuotetietopalvelun käyttöä, tarjousten tekemistä, hinnastojen ja tietojen ylläpitoa järjestelmiimme sekä isojen Exceleiden työstämistä. Tarvittaessa hoidat myös myyntiassistentin tehtäviä, eli verkkokauppa- ja muiden tilausten käsittelyä, puhelinpalvelua, hyvityslaskujen tekemistä sekä muita myynnin avustavia tehtäviä. Toimit myyntitiimin lisäksi yhteistyössä muiden tiimien kuten hankintamme ja logistiikkamme kanssa.

Toimimme Espoon Koskelossa, johon julkiset kulkuyhteydet saattavat olla haasteelliset, joten oma auto helpottaa kulkemista.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa hakulinkin kautta palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.10.2022. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy, vaikka hakuaikaa olisikin vielä jäljellä. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä viimeistään lokakuun alkupuolella. Työllistyt Ilmapallokeskuksen kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Pietarila, Myyntipäällikkö, Puh. 046 878 3815.

Huomioithan, että yrityksemme on savuton.

Lisätietoa yrityksestämme löydät www.ilmapallokeskus.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Päivittäin meillä työskentelee yli 50 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Koskelossa.