TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ, Frantsilan Luomuyrttitila Oy

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ, Frantsilan Luomuyrttitila Oy

Sijainti
Tampere, Hämeenkyrö
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Oletko kiinnostunut luonnonmukaisesta hyvinvointialasta? Haemme Frantsilan tuotekehitykseen näkemyksellistä ja käytännönläheistä henkilöä, joka ymmärtää tämän päivän kuluttajaa ja pystyy hyödyntämään markkinointitietoa tuotekehityksessä ja menestystarinoiden kehittämisessä.

Tuotekehityspäällikkönä työskentelet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien päässä Tampereelta. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

Tuotekehityspäällikkönä päätehtäväsi on vastata tuotekehityksen koko prosessista eli strategiasta, roadmapista sekä konsepti- ja tuotekehityksestä. Lisäksi vastaat tuotevalikoimasta ja nykyisten tuotteiden uudistamisesta ja kehittämisestä. Olet myös vastuussa tuotetiedoista ja resepteistä. Tehtävä onkin monipuolinen, sekä käytännönläheinen mutta toisaalta myös vastuullinen eli kuulut yrityksen johtoryhmään.

Tuotekehityspäällikön tehtävä on uusi ja pääset muokkaamaan sen sisältöä pienessä ja joustavassa organisaatiossa, jossa ihmisiä yhdistää yhteinen arvomaailma. Yrityksen toiminta perustuu luonnon ja ihmisen vastavuoroiseen suhteeseen sekä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä

  • kiinnostusta alaan eli seuraat aktiivisesti ja laajasti markkinaa, sen trendejä sekä kilpailukenttää myös kansainvälisesti

  • suunnitelmallista, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista toimintatapaa

  • erinomaista suomen ja englannin taitoa sekä hyvää it-osaamista.

Voit olla hakemamme henkilö, jos lisäksi olet innovatiivinen, rohkea ja toimit luontevasti tiimissä. Tiukkoja tilanteita pidät mahdollisuutena onnistua, ei syynä panikoida.

Eduksi katsomme kokemuksen menestyksekkäiden tuotekonseptien luomisesta sekä asiakaslähtöisestä kuluttajatuotteiden kehittämisestä mielellään elintarvike- tai kosmetiikka-/hygieniateollisuudesta.

Frantsila tarjoaa sinulle vahvasti arvoihin ja vastuullisuuteen sitoutuneen yrityksen ja työyhteisön. Frantsilassa työlläsi on merkitystä, sillä yrityksen missiona on viljellä parantavaa muutosta ihmisten ja maapallon hyväksi. Edelläkävijäyrityksessä toiminta on ketterää, innovatiivista ja rohkeaa. Tehtävä antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (0408374019), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 10-11 ja torstaisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kristiina Vormala
Kristiina Vormala
Frantsilan Luomuyrttitila Oy
Frantsilan Luomuyrttitila Oy

Frantsila on suomalainen perheyritys, joka on tehnyt yli 40 vuoden ajan työtä ihmisen ja luonnon kokonaisvaltaisen kukoistamisen puolesta. Olemme opiskelleet ja tutkineet kasvien fytoterapeuttisia vaikutuksia ja viljelleet parantavaa muutosta tuotekehityksen, koulutus- ja kurssitoiminnan sekä julkaisujen avulla jo vuosikymmeniä. Valmistamme tuotteita ihmisen holistisen hyvinvoinnin tueksi aina luonnollisista ihonhoitotuotteista yrttiuutteisiin. Viljelemme tuotteidemme vaikuttavat ainesosat Hämeenkyrössä omilla luomupelloillamme, jotka ovat kuuluneet suvullemme kymmenen sukupolven ajan. Yrityksen perustajat Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier siirtyivät luomuviljelyyn jo 1980-luvulla, ja nyt me uusi sukupolvi frantsilalaisia jatkamme pioneerityötä uudistavan viljelyn metodeilla. Pidämme Frantsilan tilalla erilaisia kursseja ja opetamme kasvitietoutta eteenpäin. Meille vastavuoroisuus on kaiken ytimessä – sekä ihmisten että ihmisen ja luonnon välillä. Frantsilan tila on aktiivisen toivon paikka, johon toivotamme kaikki tervetulleiksi luomaan kukoistusta.