Tuotekeräilijä ruoan verkkokauppaan - Vantaa
2 päivää sitten

Tuotekeräilijä ruoan verkkokauppaan - Vantaa

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
12.3.2024

Oletko etsimämme aamuihminen, joka viihtyy vauhdikkaissa ja tarkkuutta vaativissa keräilijän työtehtävissä?

Etsimme keräilijöitä ruoan verkkokaupan tilausten käsittelyyn Vantaan alueella. Tässä työssä käsittelet asiakkaiden verkkokaupan kautta tekemiä tilauksia ruokakaupassa, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen, tai odottamaan kotiinkuljetusta. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun. Keräilyn lisäksi työhön kuuluu myös muut myymälän tehtävät.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Perehdytys tapahtuu suomeksi. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa useampana päivänä viikossa. Paikkoja on haussa useita ja toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Palkkaus tehtävään kaupan alan työehtosopimuksen mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä, hae paikkaa jo tänään. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
Täytäthän hakemuksen Baronan nettisivujen kautta. Sähköpostitse lähetetyt hakemukset eivät valitettavasti etene hakuprosessissa.applicantsupport@barona.fi